Gavmilde Bro: Giver sin lillebror VILD studentergave

Sangeren Bro viser sig fra sin meget gavmilde side til sin lillebrors studentergilde.

Af Katja Gasiorowski - 27. juni 2019 kl. 20:55

I disse dage bliver champagnen for alvor poppet, og de velkendte huer dukker atter op i bybilledet – det er nemlig de nyudklækkede studenters tid til at blive fejret for fulde gardiner. Dét sørger sangeren Bro, med det borgerlige navn, Kevin Andreasen, i hvert fald også for med sin lillebror, der netop er blevet student ved Rødovre Gymnasium.
LÆS OGSÅ: Efter hede tv-kys med Klara: Bro benægter utroskab
I mandags fik hitmageren æren af at give sin 19-årige lillebror den længeventede hue med rødt STX-bånd på og delte den glædelige begivenhed på Instagram.
– Er kampstolt af ham her! Stort tillykke min dreng, Nicklas Andreasen. Og til alle studenter, godt gået. Må I få verdens fedeste uge, fyldt med lyn og møs, skrev Bro til billedet.
LÆS OGSÅ: Bro taler ud om omtalt Instagram-billede: Er han og Elina blevet forlovede?
Men anerkendelsen af lillebrorens store bedrift stopper ikke her. Sangeren bag kæmpehittet ’Syd På’, der var titelsangen til 14. sæson af ’Paradise Hotel’, som han i øvrigt selv gæstede, gav nemlig sin lillebror en vild gave til den efterfølgende fejring, som Bro nu har delt en video af på sin Instagram.
LÆS OGSÅ: Vidste du det? Bros søster har været med i ‘Paradise’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Natacha Nikita fra ‘De Unge Mødre’ giver sin mor en helt særlig gave og bliver rørt til tårer.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk kysser med 71-årig kvinde
I videoen giver Bro sin lillebror et kort, som lillebroren læser højt.
– Hey brormand, endelig er du færdig med gymnasiet. Jeg kunne ikke være mere stolt. Jeg ved, vi ikke ses så meget længere, fordi jeg arbejder så meget, så her får du 10.000 kr. til dit kørekort, så du kan blive min nye tour manager. Jeg elsker dig, læser en tydeligt rørt lillebror op fra kortet med flere flagrende pengesedler.
 LÆS OGSÅ: SMUGKIG: En gammel kending vender tilbage på ‘Paradise’
Bro står også bag det store hit ’Hvor er du Bro’, som fik platin i slutningen af 2016, mens nummeret ’Syd På’ var den mest streamede sang i 2018. Med overskud på musikkontoen kunne en stolt storebror derfor vise sig fra sin gavmilde side til brorens studentergilde.
– Jeg har ikke en søn ENDNU. Men jeg passer på min lillebror, som var det min lille dreng. Jeg elsker dig af hele mit hjerte! Tak fordi du er dig. Du fortjener det! Love, skrev Bro i opslaget på Instagram.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe har tidligere deltaget i rørende TV 2-program
Se videoen, hvor Bro overrækker gaven til sin lillebror, herunder.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Se den originale ‘Paradise’-sang

LÆS OGSÅ: Reality-babe gik tilbage til ekskæresten: Nu venter bryllup og børn