Gavmilde Bendtner: Jeg køber dyre gaver til Philine - Her & Nu

Gavmilde Bendtner: Jeg køber dyre gaver til Philine

Philine har forelsket sig i et par diamantøreringe, og Bendtner må punge ud. Men det gør han glædeligt, da han bedre kan lide at overøse modelkæresten med gaver end med dybtfølte kærlighedserklæringer.

Af Lærke Stræde - 28. maj 2020 kl. 19:26

Den 32-årige fodboldspiller Nicklas Bendtner er ikke bleg for at give dyre gaver. Det har nemlig større værdi for ham at se glæden i andres øjne, end det giver ham glæde at købe noget til sig selv.
Det fortæller han i det seneste afsnit af ‘Bendtner og Philine‘, hvor parret besøger en juveler, inden de skal til Zulu Awards 2020. Her finder Philine ud af, at diamanter faktisk er en piges bedste ven, og det må Bendtner bogstaveligt talt betale en stor pris for.
– Jeg køber rimeligt dyre gaver til Philine. Gennem mit liv har jeg brugt rigeligt på mig selv, og jeg har ikke opnået den glæde, jeg havde håbet på. Men at kunne gøre det for andre og se andres glæde giver mig endnu mere, så hvis jeg kan give noget til nogen af det de ønsker, så er det ikke så meget prisen for mig, som det er værdien for dem, fortæller fodboldspilleren i afsnittet.
LÆS OGSÅ: CHOK! Nicklaes har slået op med Amanda: Jeg har ikke følelser mere
Philine lyser da også op, da hun ser de funklende diamanter, og hun forsøger at lokke kæresten med en byttehandel.
– Hvis du giver mig de her, så lover jeg, at jeg ikke nagger dig igen. Du må gå ud én gang om ugen, hvis du giver mig en diamant én gang om ugen, lyder den 27-årige models forslag.
LÆS OGSÅ: Dybt ulykkelig Amanda: Nicklaes er gået fra mig og vil ikke tale med mig

Hellere købe gaver end sætte ord på sine følelser

For Bendtner er det en god måde at vise sin kærlighed på.
– På den måde kan jeg vise, at jeg sætter pris på hende. Jeg er selv godt selv klar over, at jeg ikke er den bedste til at ligge og kramme og kigge dybt i øjnene og sige “hold kæft, hvor er du dejlig, jeg elsker dig over alt på hele jorden”, fortæller han i afsnittet.
Se det seneste afsnit af ‘Bendtner og Philine‘ på Dplay. Der sendes nye afsnit hver torsdag klokken 10.
LÆS OGSÅ: Reality-hunk er med i nyt porno-program: Her har du set ham før

Se klippet herunder, hvor parret besøger juveleren

LÆS OGSÅ: Instagram-stjerne springer ud som lesbisk

Læs mere om