GALLERI: SÅ vild var 'Ex on the Beach'-premieren - Her & Nu

GALLERI: SÅ vild var 'Ex on the Beach'-premieren

Der blev hverken skortet på kysserier eller skænderier til gårsdagens store ‘Ex on the Beach’-fest.

Af Lykke Buhl - 30. august 2019 kl. 11:19

Det går sjældent stille for sig, når man samler en flok realitystjerner til fri bar. Det var bestemt heller ikke tilfældet, da der i går var forpremiere på tredje sæson af ‘Ex on the Beach’. Her dukkede alle de nye deltagere op på det sydhavnske Teglværket for at se første afsnit af den nye sæson, og også tidligere ‘Ex on the Beach’-stjerner og andet reality-godtfolk kiggede forbi til et brag af en fest.
Festen bød blandt andet på ‘Paradise’-vinderen Teitur, der smed al tøjet og hoppede nøgen i vandet, der var dramaet mellem Frederik Skovbjerg og Mark Bøgelund, som kom i håndgemæng og måtte fredsmægles mellem hele aftenen, og ikke mindst en vildfaren kat, der kom under kærlig behandling hos de fleste af stjernerne. Kort sagt skortede det hverken på kysserier, skænderier eller ballade, da ‘Ex on the Beach’ i går aftes fik sin premierefest.
Du kan se alle billederne fra den vilde fest i galleriet øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Geggo i chok: Hvad er der sket med min mor?

Herunder kan du se, hvordan det så ud, da premiereafsnittet af anden sæson af ‘Ex on the Beach’ blev vist for de daværende deltagere – ikke mindst Mikkel, der måtte se kæresten Amanda have sex med en anden

LÆS OGSÅ: Sarah Amalie taler ud: Derfor hader Frederik og Mark hinanden
LÆS OGSÅ: Skal du være med? Endnu en sæson ‘Ex on the Beach’ er på vej