GALLERI: Se Joys store forvandling

‘Mig og min mor’-stjernen er gået all in på kost og fitness.

Af Emilie Holm Egebro - 13. juni 2015 kl. 9:00

Selvom Joy K. Petersen aldrig har været overvægtig, er der dog alligevel sket en hel del med ‘Mig og min mor’-stjernens udseende.
Hun har de seneste otte måneder arbejdet hårdt på sin fedtprocent og kost, og det har givet resultater.
– Jeg er kommet så langt ved at fokusere på min træning og kost. Jeg går lige nu på kostvejlederuddannelsen hos Fitness Institute, og de har lært mig så meget, forklarer Joy.
LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-Joy: Jeg er slet ikke klar til børn
Pædagog eller fitness-dronning?
Joy er allerede færdiguddannet pædagog, men desværre er der kamp om de ledige stillinger, så hun har besluttet sig for at holde alle muligheder åbne.
– Når jeg forhåbentlig er færdiguddannet som kostvejleder, så vil jeg gerne ud og hjælpe andre. Planen er også, at hvis jeg ikke får job som pædagog, så tager jeg uddannelsen videre inde hos Fitness Institute til fitness-instruktør og så personlig træner, forklarer Joy og tilføjer:
– Jeg kan lige så godt uddanne mig og blive klogere. At have med mennesker at gøre, via tv, via træning og via pædagogik er en stor drøm for mig. Det kunne også være fedt at blive en slags tv-fitness-‘kok’ med underholdning.
Se billederne af Joys forvandling øverst i galleriet.
LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-Joy får fjernet sine tatoveringer
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.