GALLERI: Se Fie Laursens forandring gennem årene

De seneste år er der sket en del med blogger-babens udseende.

Af Emilie Holm Egebro - 3. juli 2015 kl. 10:25

Første gang vi så Fie Laursen på skærmen var i Go’ Morgen Danmark i 2012, hvor hun fortalte, at hun havde være udsat for grov mobning på Internettet.
Efterfølgende oprettede hun bloggen Fielaursen.dk og i dag er den kun 19-årige pige en af Danmarks største bloggere. Og i år deltog hun i ‘Paradise Hotel’ sæson 11.
Der er sket en del i Fie Laursens arbejdsliv, siden hun tonede frem på skærmen, men det gælder også hendes udseende. Hun har blandt andet fået ordnet læber og skiftet hårfarve.
– Jeg kan bedre lide den, jeg er nu, fordi jeg hviler mere i mig selv. Da jeg var yngre gik jeg altid med et kæmpe lag makeup, extensions, push-up og havde ingen selvtillid. Jeg hviler i mig selv nu og er oprigtigt glad, siger Fie til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Jeg har også fået mere selvtillid efter at have fået ordnet mine læber. Det er en lille ting, der har gjort en stor forskel for mig.
Se alle billederne af Fie fra 2012 og til i dag øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Lykkelig Fie Laursen: Så meget har jeg taget på
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Så meget tjener Fie Laursen på sin blog
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser