GALLERI: SE de første billeder af Irina efter fødslen

Hun blev mor for blot to måneder siden, og nu viser Irina Babenko sin smækre krop frem i en spritny billedserie.

Af Peter Bugge - 2. juni 2015 kl. 9:46

Det er blot to måneder siden, hun blev mor for første gang – til lille Allessia. Men det er ikke til at se på dejlige Irina Babenko, der netop har fået lavet denne nye, pirrende billed-serie, hvor man skal se endog meget langt efter bare en lille delle eller et strækmærke.
Hvad er hemmeligheden, hvordan er du kommet i form igen så hurtigt?
-Det er faktisk sket helt af sig selv, jeg har ikke gjort noget for det. Jeg har ikke været på kur eller noget – selv om jeg nogle gange glemmer at spise, afslører den 28-årige TV-stjerne til Realityportalen.dk og HER&NU.
Hun lever nu heller ikke et helt normalt liv for en nybagt mor. Kalenderen er nemlig fyldt med opgaver. Både i skolen, tv og selvfølgelig sin blog.
-Jeg bruger mest tid på sociale medier – og på min blog. Men jeg laver jo også stadig noget tv, for-tæller Irina, der slog sit navn fast i realityprogrammer som ‘Fristet’ og ‘Divaer i junglen’.
LÆS OGSÅ: Irina: Jeg vil gerne have flere børn
Travlt liv
Sammen med kæresten Morten har hun netop fået en ny lejlighed på Vesterbro i København. Han arbejder som musikproducer og
har mindst lige så travlt som hende.
-Alt skal planlægges meget længe i forvejen, efter vi er blevet forældre. Men det passer meget godt. Når han skal noget, er jeg derhjemme og omvendt. Men nogle gange passer det bare ikke sammen, og så må  jeg jo sige nej til opgaver, siger Irina.
Spørgsmålet er så, om der kan findes plads i kalenderen til en  lillebror eller –søster til Allesia  inden for den nærmeste fremtid?
-Det er bestemt noget, vi tænker på. Og det må også gerne gå hurtigt. Men jeg skal tage mig sammen til det, det var virkelig hårdt at være gravid!
Irina medvirker i Kanal 4-programmet ‘Mig og min mor’, som vender tilbage med nye afsnit på den anden side af sommerferien.
Se alle billederne øverst oppe i galleriet. (tryk på billederne for at se billederne i fuld størrelse)
Følg Irina Babenko på hendes blog lige HER.

LÆS OGSÅ: Irina: Sådan er min krop efter fødslen
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.