GALLERI: Se alle 'Love Island'-femme fatales tatoveringer

Den 21-årige ‘Love Island’-babe Olivia Salo ankom lidt senere i premiereafsnittet og vækkede opsigt med sine mange tatoveringer. Se dem alle i galleriet øverst og læs historierne bag.

Af Lykke Buhl - 22. oktober 2018 kl. 22:55

Det er et sjældent syn at se en 21-årig lækker sag med tatoveringer op ad halsen og på stort set resten af overkroppen. Men det var det syn, der mødte ‘Love Island’-deltagerne, da Olivia kom ind til premiereafsnittet og rystede de etablerede par.
LÆS OGSÅ: Masser af sex i ‘Love Island’: Vi er klar til at knalde på tv
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-fyrene: Dét tænder vi på
Nu viser hun alt blækken frem til Realityportalen og fortæller, hvorfor hun ser ud, som hun gør, tusset fra top til trusse.
– Det er min måde, som jeg udtrykker mig selv og det billede, jeg har af mig selv på. Jeg har aldrig nogensinde, siden jeg har fået dem, kigget mig selv i spejlet og tænkt, ej, det er måske ærgerligt, at jeg fik dem. Det er blevet fuldstændig et billede af, hvordan jeg skal se ud, røber smukke ‘Love Island’-Olivia.

Se alle Olivias tatoveringer og læs alle de tilhørende historier i galleriet øverst i artiklen.

AFSLØRING: ‘Love Island’-deltageres hemmelighed tager røven på produktionen
LÆS OGSÅ: De dårligste scorereplikker i ‘Love Island’

Læs mere om