GALLERI: Sådan forløb ‘Paradise’-Nataschas bryllup

Natascha og Anna havde en fantastisk dag, da de i lørdags sagde ja til hinanden.

Af Emilie Holm Egebro - 8. juni 2016 kl. 11:05

I lørdags var der liv og glade dage i Frederiksborg Slotskirke i Hillerød, hvor den tidligere paradiso Natascha Cetiner blev gift med sit livs kærlighed Anna Vangsø. Parret havde glædet sig meget til den store dag, og heldigvis gik alt efter planen.
– Dagen gik over al forventning! Det var så flot, og det hele var bare en vanvittig følelse. Tiden fløj afsted, fordi man netop havde sådan en fantastisk følelse i kroppen. Dagen bød også på mange gode overraskelser – for eksempel var der mange flere, der holdt tale, end vi havde regnet med, siger en glad Natascha, der på forhånd havde glædet sig meget til at se Anna i brudekjolen.
– Ord var så overflødige, da jeg så hende i den kjole. Hun bar den så flot. Tårerne pressede i hvert fald på. Og så nyder jeg bare at være nygift nu. Livet er så skønt. Det var det også inden vielsen, men nu er det som at være nyforelsket igen. Jeg har hvert fald en lykkefølelse, som jeg ikke har haft før.
LÆS OGSÅ: Paradiso skal giftes: Smugkig på den smukke kjole
Jeg er meget følsom’
Da Natascha mærkede tårene presse på i kirken, tænkte hun på, hvordan det dog skulle gå under bryllupstalen. Men det endte ikke helt, som hun havde forestillet sig.
– Det gik meget bedre, end jeg havde regnet med. Jeg er meget følsom, når jeg skal åbne op for så store ord, så jeg var sikker på, at jeg ville græde efter første sætning. Men jeg kom helskindet igennem, siger en stolt Natascha.
Se alle billederne fra parrets bryllup øverst i galleriet.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Hun sagde ja: ‘Paradise’-babe friede for anden gang
LÆS OGSÅ: Paradisoens kommende kone afslører: Sådan sprang jeg ud
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.