SE BILLEDERNE: Reality-stjerner sætter kurs mod Argentina

Fie Laursen og Anne Gadegaard var blandt de deltagere til TV3’s nye program, der i går rejste mod Argentina, hvor optagelserne finder sted.

Af Jonas Sand - 13. januar 2016 kl. 14:59

Realityportalen.dk kunne tidligere på ugen afsløre, at en lang række kendisser og realitystjerner i disse dage er i Argentina for at deltage i TV3’s nye tv-satsning – en dansk udgave af det engelske ‘Wild Things’.
I går rejste sidste hold så af sted mod det sydamerikanske land, og Realityportalen.dk var med i lufthavnen for at ønske dem god tur. Med på sidste hold var blandt andet Fie Laursen med vennen Niko Fjeldsted og sangerinden Anne Gadegaard med veninden Kathrine, der sammen med en række ukendte danskerne satte kursen mod Argentina.
– Vi skal da bare på en ferie, så jeg håber på at blive brun, lød det med et grin fra Fie Laursen, der dog ikke kunne svare på, hvorfor de skulle underskrive papirer eller fulgtes med resten af deltagerne.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er det nye, hemmelige reality-program
– Vi glæder os til det varme vejr. 33 grader var noget, vi ikke kunne sige nej til – især fordi det skulle blive så koldt hjemme i Danmark, sagde Anne Gadegaard og veninden Kathrine, inden de underskrev nogle papirer og fulgte med resten af holdet.
I ‘Wild Things’, der sendes på TV3 til foråret, konkurrerer deltagerne parvis. Den ene klædes ud i kostume som et dyr og skal gennem en forhindringsbane, hvor den udklædte intet kan se. Derfor skal makkeren guide ham eller hende gennem banen.
Udover Fie Laursen og Anne Gadegaard er bokseren Patrick Nielsen og hans ven, paradisoen Amalie Kronil og kæresten Nicklas Bust fra ‘Bikini Island’, Gustav Andersen Salinas med vennen Alexander Reyes samt paradisoen Philip May og hans ven, der også var i lufthavnen, hvor de vendte hjem efter deltagelse, blandt deltagerne.
I galleriet over artiklen kan du se billeder fra lufthavnen.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Efter ‘Ondt blod’: Patrick Nielsen klar til mere reality
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Paradise’-hunk med i nyt, vildt tv-program
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.