GALLERI: Fræk 'Sexy Business'-babe folder sig ud – med veninden

Den frække glamourmodel gav den gas foran kameraet med sin veninde – og det er der kommet nogle flotte billeder ud af.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 28. april 2016 kl. 21:55

I aftenens afsnit af ‘Sexy Business’ foldede glamourmodellen Misjka sig ud foran kameraet sammen med veninden og modellen Nikoline. Det kom der en række frække billeder ud af, og Misjka lagde ikke skjul på, at hun nød det.
– Det er meget frækkere at være to på billeder i stedet for kun én, fordi man har den mulighed for at lege med hinanden og bruge hinanden som redskaber, sagde hun i programmet.
– Jeg er både til kvinder og mænd. Jeg har før været sammen med en kvinde, og jeg kan da ikke udelukke, at hvis jeg bliver single igen, så kunne jeg da nok godt finde på at være sammen med en kvinde igen, slog hun fast.
Se alle de frække billeder i galleriet over artiklen.
GALLERI: Premiere på det frække ‘Sexy Business’ i aften
LÆS OGSÅ: ‘Sexy Business’: Alle i Danmark har set mig nøgen
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.