GALLERI: Fræk realitybabe viser sig frem på den røde løber - Her & Nu

GALLERI: Fræk realitybabe viser sig frem på den røde løber

Realitybaben vakte igen opsigt på den røde løber.

Af Redaktionen - 3. februar 2017 kl. 19:36

Nicole Brøggler er ikke bange for at vise sig frem, og til aftenens Reality Awards gjorde hun det igen. Selv om der hverken hende eller vennen Danni Sigen i år havde buttplugs i sig, så formåede realitystjernen alligevel at vække opsigt, da hun dukkede op på den røde løber.
– Jeg har gjort det, fordi jeg gerne vil skille mig ud og skubbe til folks grænser, og fordi jeg gerne vil være anderledes, siger Nicole Brøggler til Realityportalen.dk om den noget specielle påklædning.
TV: Se alle realitystjernene folde sig ud til årets Pre-Awards
– Jeg ville gerne have smoking på, og det var det, der passede bedst sammen med hendes outfit, fortæller Danni Sigen om hans påklædning.
Forrige år var det Nicole Brøggler, der dukkede op på den røde løber med en buttplug bagi, og sidste år var det så Danni Sigens tur. Og igen i år havde de to lignende planer.
– Vi ville gerne have hyret nogle professionelle til at få den i numsen, men det var for dyrt, griner de og fortæller, at de derfor droppede de planer.
Se alle billederne af påklædningen – eller mangel på samme – i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard: Her er min nye kæreste
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe jubler: Jeg har mødt en fyr
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.