Galleri: Caitlyn Jenner bliver stylet af Kim Kardashian

Caitlyn Jenner blev stylet af Kardashian-søstrene, før hun mødte op på den røde løber til årets ESPY Awards.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 14. juli 2016 kl. 16:55

Den 66-årige realitystjerne Caitlyn Jenner var mødt op til årets ESPY Awards i Los Angeles, hvor en række priser årligt uddeles til bedste atleter. Der er altid tæt pakket, når det store award-show løber af stablen, og i år var Caitlyn Jenner blandt gæsterne.
LÆS OGSÅ: Caitlyn Jenner i Obamas fodspor

Caitlyn Jenner (Foto: TLC)

Caitlyn Jenner (Foto: TLC)


Caitlyn Jenner var mødt op til den store prisuddeling i en Michael Costello kjole, som hendes steddøtre Kim og Khloé havde valgt specielt til anledningen. Det skriver Dailymail.
Det var ellers en hård udvælgelsesproces, hvor Kim og Khloé gav den som stylister for deres tidligere stedfar, og fansene kunne følge med live på Kim Kardashians Snapchat. Se hendes billeder i galleriet øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Er Caitlyn Jenner til mænd eller kvinder?
Modtog pris sidste år
Sidste år gennemgik den tidligere OL-guldvinder i tikamp Bruce Jenner et kønsskifte og valgte at springe ud som kvinde under navnet Caitlyn Jenner, og ESPY-komitéen gav i 2015 Caitlyn Jenner en ærespris for at have udvist det største mod i sportsverdenen.
Caitlyn Jenner er dermed den første transseksuelle til at vinde den prestigefyldte pris Arthur Ashe Courage Award. En pris, som ikke kun uddeles til sportstjerner, men til folk der har bidraget til sporten på en anderledes måde.
Se alle billederne af Caitlyn Jenner fra prisuddelingen og alle forberedelserne i galleriet øverst i artiklen. 
LÆS OGSÅ: Rob Kardashian slæbt i retten
LÆS OGSÅ: Caitlyn Jenner: Derfor dater jeg ikke lige nu

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.