GALLERI: Sy Lee's frække musikvideo i billeder

Kom bag kameraet på Sy Lee’s nye, frække musikvideo, og find ud af hvor den store releasefest bliver afholdt.

Af Dan Bjerggård - 11. juli 2014 kl. 15:30

Lørdag den 12. juli udgiver Sy Lee sin første musikvideo til sin nye sang, som han endnu ikke vil afslører navnet på.
– Jeg vil endnu ikke afslører navnet på min første single, men jeg kan fortælle så meget, at sangen er skrevet til dem, som ikke tror på sig selv, fortæller Sy Lee til Realityportalen.dk og forsætter:
– Den er skrevet som en hyldest til, at alle mennesker er smukke og skønne på hver deres måde. Jeg er virkelig spændt på modtagelsen, men jeg er samtidig super stolt af mig selv. Det er en drøm, som går i opfyldelse.
LÆS OGSÅ: Sy Lee om ny sang: Derfor skal Danmark glæde sig
Holder kæmpe releasefest: 
Det er i øjeblikket en stressende tid for Sy Lee, ikke nok med at han netop har afsluttet sin uddannelse på Københavns universitet, så har han filmet musikvideoen og arbejder benhårdt på sin store releasefest.
– Jeg holder en kæmpe releasefest lørdag den 12. juli på Park Nightclub på Østerbro i København. Jeg håber, at en masse skønne mennesker vil komme og få en fantastisk fest sammen med mig, siger han.
– Der vil være release på min musikvideo, og så vil jeg optræde live for første gang med min sang og min egen dans, afslutter Sy Lee.
Øverst i artiklen kan du komme bag kameraet på Sy Lee’s nye musikvideo, og derudover vil du kunne downloade sangen på samtlige platforme fra på lørdag.
SE OGSÅ: Sy Lee på MAN-DATE
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.