Frustreret Silas Holst om 'VMD': Hvor er den gode tone?

Den professionelle danser følger med fra sidelinjen i den aktuelle sæson af det populære program, men det betyder ikke, at han ikke skal stå til måls for kritik.

Af Mikkeline Andersen - 12. november 2015 kl. 13:10

Det skulle være så hyggeligt, når Hr. og Fru Danmark fredag aften klokken 20:00 samler sig om fjernsynet for at se ‘Vild med dans’. Og det er det sikkert også, hvis man blot ser på det, der sker på tv – og ikke de debatter, som findes på ‘Vild med dans’-gruppen på Facebook.
Ærlig Christiane afslører kronisk sygdom
På siden finder man nemlig mange negative og tilsvinende kommentarer, og netop sådanne reaktioner gør, at Silas Holst, der i år ikke trækker i danseskoene fredag aften, ikke savner at medvirke, fortæller han på sin blog.
– Jeg er rystet og overrasket over, hvordan det er, voksne mennesker taler til hinanden.
Hvis man læser nogle af de kommentarer, der vælter ind på ‘VMD’s’ Facebook-side, så undres man, skriver Silas og tilføjer, at han godt kan lide, det er et program, som får folk til at involvere sig:
– Men for pokker, hvor er det en vild tone, der bliver holdt. Der kastes sætninger ud som: “I er sådan et klamt par”, “håber I ryger ud, tudefjæs”, “din gamle taber, ad, ad, ad” og “øv, I stadig er med!”.
Scott Disick: Jeg har haft sex med to af Kourtneys søstre
Modtager selv kritik
Hver uge til ‘Vild med dans’ kommenterer Silas på aftenens program. Sidste fredag, da James Sampson og dansepartner Mie Moltke røg ud af programmet, kommenterede Silas, at dommerne ikke kan tage hensyn til, at James har problemer med sine ankler. Det skabte vrede hos seerne.
– Det har nu afstedkommet kommentarer som: “Hold kæft, hvor er du umenneskelig”, “jeg hader dig”, og “jeg troede, du var rummelig”. Altså, hvad sker der? Man må altid gerne være uenig og have sine favoritpar, man hepper på, men hvor fanden blev den gode tone af? skriver han.

Når Silas ikke danser eller laver musical, så besøger han landets folkeskoler for at snakke om mobning. Hans konklusion er, at vi ikke kommer mobning til livs, fordi voksne mennesker ikke formår at tale pænt til hinanden. Debatterne fra ‘Vild med dans’-gruppen er et klart eksempel på det.
Se flere billeder af Silas i galleriet.
LÆS OGSÅ: Louise Mahnkopf: Derfor valgte jeg at få barn med Silas og Johannes
Bag om ‘Paradise Hotel’: Sådan foregår det
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.