Frustreret Sandra: Det er ikke min skyld

Paradisoen måtte her til aften forlade ‘Paradise Hotel’, og det er hun absolut ikke tilfreds med.

Paradise Hotel 2015 - Sandra
Af Mikkeline Andersen - 12. marts 2015 kl. 22:40

Sandra og Amalie var langt fra tilfredse, da deres partnere, Anders og Philip, valgte at give Fie en hjælpende hånd. Pigernes frustrationer var med god grund, for her til aften sluttede ‘Paradise’-eventyret for Sandra, der blev sendt hjem af Jonas.
– Phillip og Anders har valgt at give Fie en hjælpende hånd, og jeg synes, at det er deres skyld, at jeg skal forlade hotellet. Jeg har ikke vist Anders andet end tillid, og jeg spiller sammen med Amalie, som er partner med Phillip. Det er dem (Anders og Philip, red.), der har spillet spillet taktisk dumt. Ikke mig, siger Sandra til Realityportalen.dk og understreger:
– Jeg kan ikke se, hvorfor man skal hjælpe en ny pige, når man skal bevise en masse overfor sin partner i starten af spillet. Jeg kunne aldrig have fundet på at sætte min partner i fare i den her situation.
LÆS OGSÅ: Sandra: Jeg er glad for mine bryster
LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Jeg er skuffet over TV3
Jonas er en møgunge
Før parceremonien følte Sandra sig meget usikker, selvom hende og Jonas havde et godt forhold til hinanden, hvor det var blevet til flere kys.
– Jeg fortryder ikke, at jeg har kysset med Jonas. Men jeg synes, han er en værre møgunge. Men altså, jeg var også kommet for at hygge mig og flirte, så jeg har da nået noget af det, jeg gerne ville, i den korte tid jeg var derinde, siger hun.
LÆS OGSÅ: TV3 afviser Fie Laursens kritik: Vi kan jo ikke vise alt
Vil gerne være med i ‘Kongerne’
Selvom det ikke blev til lang tid i de luksuriøse omgivelser i Mexico, så er Sandra ikke nødvendigvis færdig med at lave tv.
– Jeg har godt kunnet tænke mig at lave ‘Kongerne’, men jeg har ikke meldt mig til, fordi jeg jo vidste, at jeg skulle lave ‘Paradise Hotel’.
LÆS OGSÅ: Skuffet Can efter exit: De røvrendte mig
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.