Frustreret paradiso: Jeg får de forkerte tilbud

Folk tror, at Sandy Esko har det nemt, når det kommer til tilbud fra det modsatte køn. Men det er langt fra tilfældet, understreger hun.

Paradise hotel
Af Mikkeline Andersen - 1. december 2014 kl. 8:20

“Du får sikkert mange tilbud og komplimenter …” og “Jamen Sandy, der ER jo mange, der skriver til dig” det er kommentarer, som gør Sandy Esko frustreret.
– Jeg kan blive så vred, skriver paradisoen på sin blog og fortsætter:
– Jeg ved godt, det er 110 procent selvvalgt, men hvad tror du, platinblondt hår, 600 milliliter silikone og en ‘Paradise’deltagelse tiltrækker? Kan vi så godt blive enige om, at dét ikke “er nemt?”Handlinger = Konsekvens, I get it. Men kan vi lige lade være med at skrive latterligt dumme ting i indbakken, som vi nok godt kender svaret på, hvis vi lige tænker os om.
LÆS OGSÅ: Line Sofie: ‘Paradise’-forhold er dømt til at gå galt
Folk tror de kende hende
Bare fordi man har været på tv, så betyder det ikke, at folk kender en. Men det er der mange, som ikke forstår.
– Det er noget så latterligt, men jeg hører det tit fra ligegyldige mennesker, der tror, de kender mig. Og det gør de ikke! Jeg kan simpelthen blive så hidsig over det, fordi, af en eller anden mærkelig årsag, som jeg virkelig ikke forstår, så tror folk åbenbart, at jeg får mange komplimenter og tilbud, skriver Sandy og understreger, at tingene ikke kommer let til hende.
– Det er så frustrerende, fordi folk har absolut ingen idé om, hvor 180 grader modsat det i virkeligheden er. Og der findes vel ikke noget mere frustrerende, end når folk tror, man “har det nemt”, når tilfældet slet ikke er sådan? 
LÆS OGSÅ: Rikke: Jeg arbejder hårdt for min krop
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.