Frustreret 'Paradise'-vinder: Jeg føler mig fortabt - Her & Nu

Frustreret 'Paradise'-vinder: Jeg føler mig fortabt

Årets vinder af ‘Paradise Hotel’ står overfor et stort valgt, som han bestemt ikke har nemt ved at træffe.

Af Emilie Holm Egebro - 6. oktober 2017 kl. 15:55

De fleste kender følelsen af, at det ikke er helt nemt, når en stor beslutning skal træffes, der har indflydelse på livet fremover.
Det ved 21-årige Anders Vittrup Schultz, der vandt ‘Paradise Hotel’ tidligere i år, alt om. Han står nemlig overfor en skillevej i sit liv, hvor han skal bestemme sig for, hvad der skal ske med fremtiden.
– Jeg kan efterhånden godt mærke, at jeg ikke er den, jeg plejede at være, og at jeg snart skal videre. Siden 2015 har jeg arbejdet og udviklet mig på mange personlige punkter og fået mange oplevelser. Men det er som om, at jeg har oplevet en form for stilstand de sidste måneder. En rastløshed, jeg ikke kan ryste af. Det er på tide at tage det næste skridt fremad. Men dette er lettere sagt end gjort. For hvad er det næste skridt? Hvordan tager man det? Og hvordan er man sikker på, at det skridt man tager er det rigtige?, fortæller en frustreret Anders på sin blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vinder har fundet kærligheden
– Jeg tror blandt andet, at det handler om at give slip på den største “comfort zone”, vi mennesker har -nemlig fortiden. Det ved jeg i hvert fald, at jeg er dårlig til. Vi bliver nødt til at stole på, at det skridt, vi tager, byder på noget bedre end fortiden. Ellers er det jo et umuligt skridt at tage. Og her skal det ikke lyde, som om jeg bare har fuldkommen styr på den del, for det er netop, fordi jeg har så svært ved at se det næste skridt lige nu, at jeg skriver dette indlæg. Jeg føler mig ærligt talt en smule fortabt.
Anders afslutter med at slå fast, at der stadigvæk er et stykke vej i hans proces, før han finder ud af, hvad der skal ske som det næste i livet. Han forsøger dog at fokusere på, at selvom han føler sig fortabt nu, så ved han, at han nok skal komme ud på den anden side med et smil.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea klar til ‘Paradise Hotel’
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vinder har født
LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-Didde: Sonny og jeg vil flytte sammen