Frustreret 'Paradise'-Malene: København eller Kolding?

Frustreret 'Paradise'-Malene: København eller Kolding?

Selvom Malene havde besluttet sig for København, er hun nu i tvivl, om hun alligevel skal blive hjemme i Kolding.

Paradise hotel
Af Emilie Holm Egebro - 23. juli 2015 kl. 19:25

Tidligere denne måned afslørede ‘Paradise’-deltageren Malene Sandgaard, at hun vil flytte til København efter sommerferien for at starte på en frisk.
Få dage efter får hun at vide, at hun er kommet ind på sit studie i hovedstaden, men hun føler sig hverken glad eller lettet – nærmere skræmt. Hun har derfor i flere dage overvejet, om hun hellere skal blive hjemme i Kolding. Men nu har hun taget den endelige beslutning.
– Tankerne har kørt rundt i hovedet på mig, og jeg har virkelig været frustreret. Som min mor så pænt beskriver mig, så hænger mine følelser uden på tøjet lige for tiden. Det er en stor beslutning, som jeg skal træffe, og jeg er ærlig talt meget i tvivl, skriver Malene på sin blog.
– Jeg har snakket med både mine forældre, min søster og mine veninder omkring det hele. Jeg har hørt deres holdninger, råd og hvad de mener, er det bedste for mig lige nu. Jeg har vendt tingene hundrede gange, og jeg har endelig truffet en beslutning. Jeg flytter til København.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Malene flygter fra knust hjerte
Er nødt til at flytte
Malene har hundredevis af gange opvejet for og imod til at blive i Kolding eller flytte til København. Det ville på en måde være rart med de trygge rammer lidt endnu, men Malene føler sig tvunget til at tage en anden beslutning.
– Jeg er nødt til det. Hvis jeg skal gå i skole i Kolding, så kommer jeg ikke videre. Jeg vil støde på de mange minder hver dag, og det skræmmer mig endnu mere end at skulle flytte så langt væk fra min familie, siger Malene.
– Jeg indrømmer gerne, at jeg er skide bange og nervøs. Det er et kæmpe skridt for mig, men jeg er nødt til at give det en chance, så jeg ikke gror fast hernede. Nu holder jeg hundrede procent på min beslutning.
Malene har nu sagt ja til studiepladsen i København og flytter engang i løbet af sommeren.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Malene afslører hemmeligheder
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.