Frustreret Natacha Nikita: Kommunen svigter min søn

Møder og konstante kampe med kommunen tager hårdt på den unge mor og hendes søn.

Af Mikkeline Andersen - 30. maj 2013 kl. 23:23

I knap halvandet år har Natacha Nikita kæmpet for at få sin søn hjem, der blev tvangsfjernet i januar 2012. Den unge mor har taget mange, hårde kampe med Kolding Kommune, men den det går hårdest udover er Remi.
– Jeg er virkelig træt af at finde mig i, at Kolding Kommune træder sådan på min søn. De har ikke styr på deres aftaler i Kolding, for de laver en aftale med mig, men en anden med plejefamilien, og alt det gør, at jeg har en dreng, som er virkelig forvirret, og jeg er magtesløs, fortæller Natacha Nikita frustreret til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Natacha Nikita: Jeg ved ikke, om Remi kommer hjem
Vil have et samarbejde
Natacha Nikitas helt store drøm er at få Remi hjem at bo igen, men indtil da må hun nøjes med den smule samvær, hun har.
– I flere måneder har jeg forsøgt at få et sammerbejde med Remis plejefamilie op at køre, men uden held. Jeg søgte om mere samvær, og så fik jeg en dag i Legoland fra klokken 10-18. Nu har de så taget en time fra samværet, fordi det pludselig ikke passer ind i Remis rytme, siger hun.
I fremtiden håber den unge mor, at hun kan få samvær med Remi hjemme, men udsigterne til det er ikke lovende.
– Jeg har i længere tid søgt om ændring af samvær, så det kunne blive hver anden lørdag hjemme ved mig, men jeg har fået afslag med den begrundelse, at plejemoren og jeg ikke kan sammen. Derfor har jeg bedt om, at vi skulle finde en løsning. men det vil Kolding Kommune ikke.
LÆS OGSÅ: Natacha Nikita møder kommunen i Landsretten
Remi er ked af det
Siden tvangsfjernelsen har Natacha Nikita arbejdet med sig selv og sit temperament, og derfor er hun startet i familiehus, ligesom hun arbejder med sig selv som person gennem jobcentret. Derudover vil hun gerne starte på HG, men det ville kræve et samarbejde med kommunen, og det ser ikke ud til at ske. Og alt imens kan Natacha Nikita kun se til, mens hendes søn bliver mere og mere ulykkelig.
– Remi er bare rigtig ked af det. Hver gang jeg er sammen med ham, så spørger han, om han ikke må komme med hjem, og hver gang skal jeg sige nej. Det knuser virkelig mit hjerte, men jeg ved dog, at han elsker sin plejefamilie meget højt, men jeg kan også mærke, at han mangler noget. Jeg er virkelig bekymret for ham, siger hun.
Men udsigterne til, at mor og søn kan bo sammen, ser ikke positive ud.
– Nogle bekendte fra Kolding har fortalt mig, at Kolding Kommune har snakket med dem omkring min sag, og uanset hvad jeg gør, så er det bare ikke godt nok, lyder det opgivende.
LÆS OGSÅ: Michela: Det er en fornøjelse at være ung mor
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.