Frustreret 'Mit plastikmareridt'-deltager: Jeg tisser opad

48-årige Pia har siden sin operation været påvirket af store problemer med lår og skridt – hun tisser opad og har altid svamp i skeden.

Af Emilie Holm Egebro - 3. maj 2016 kl. 15:48

I aftenens afsnit af ‘Mit plastikmareridt’ møder vi blandt andet 48-årige Pia, som i 2012 fik en hudreduktion efter et stort vægttab. Lægen kunne ikke fortælle hende fra start, hvordan operationen ville foregå, og da operationsdagen endelig kom, var det en anden læge.
– Det lyder umiddelbart en lille smule overraskende de ting, som Pia siger. I de fleste tilfælde så har man jo lagt en plan i hvert fald, siger læge Jens Jørgen i afsnittet.
LÆS OGSÅ: ‘Mit plastik mareridt’-Katja: Sådan går det i dag
Svamp i skeden
Udover det problematiske forløb, ender operationen også galt, og Pia har sidenhen haft store problemer ved lår og skridt. Desuden har Pia meget løs hud om lårene, som klasker rundt.
– De første par gener, som jeg får, lige efter jeg er kommet hjem, er, at når jeg skal tisse, så føler jeg ikke, at jeg kan ramme toilettet. Jeg tisser opad, og jeg har konstant svamp i skeden. Desuden er jeg altid rød og generet, og det er noget, som er kommet efter operationen.
Om Pia får endnu en operation, må du se i aften klokken 21.00 på TV3
Se klippet med Pia nedenfor:

LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’-deltager raser: De har ødelagt mit liv
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.