Frustreret Mascha: Drømmebryllup forhindret

Mascha Vang får alligevel ikke det bryllup, som hun altid har drømt om.

Af Lotte Knudsen - 20. maj 2022 kl. 11:03

Mascha Vang har længe drømt om at gå ned ad kirkegulvet under den berømte kuppelhvælving i Marmorkirken til sit bryllup – Men den drøm bliver ikke til virkelighed.

LÆS OGSÅ: WHAT: Teiturs advokat til vild reality-fest

Som en af de få havde influenceren ellers fået tilladelse til at blive viet i kirken. Hun har nemlig adresse i det sogn, som Marmorkirken ligger i.

Men selvom tilladelsen var i hus, og den perfekte dato var ledig, gik det ikke.

– Jeg var ved at tude af jubel, men det varede dog kun i ganske kort tid. Jeg havde godt luret at der ville være en stor forhindring, og den blev bekræftet i samtalen, skriver Mascha i et opslag på Instagram.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af MASCHA VANG (@maschavang)

LÆS OGSÅ: I tåre på tv: Deltog i sin egen begravelse

Marmorkirken vil gerne sikre det nærvær, som en gustjeneste er afhængig af, og af den grund er foto og video ikke tilladt før eller under under vielsen.

LÆS OGSÅ: Familien åbner op om Sidney Lee: Vi elsker ham

For en influencer som Mascha, der lever af at dokumentere sit liv, er det en kæmpe streg i regningen.

– Jeg ville således ikke kunne have et billede af min far og jeg op ad kirkegulvet, eller når vi står og bliver viet, men kun alene i en tom kirke bagefter (pynt er også udelukket), skriver Mascha og fortsætter:

– Jeg synes det er så ærgerligt, at andre skal være dommer over hvad der er vigtigt for os, på vores store dag. Jeg ville slet ikke kunne nyde det, men bare tænke på alle de visuelle minder jeg gik glip af, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Stephanie og Maria afslører: Det får vi for at være på tv

Heldigvis virker det som om, at influenceren er kommet sig. Hun har sammen med kæresten, Troels Krohn Dehli, fundet et andet sted, hvor de kan sige ja til hinanden.

– Vi er nu havnet det helt rette sted. Måske det var meningen, slutter hun.

 

 

Læs mere om