Frustreret Irina i smertehelvede: Jeg kan ikke holde det ud

Flere gange om måneden har realitystjernen så ondt i hoften, at hun ikke kan gå.

Af Emilie Holm Egebro - 29. september 2017 kl. 07:25

Som barn brugte reality-baben Irina Babenko mange timer i skøjtehallen, hvor hun konkurrerede på højt niveau med andre skøjteprinsesser. Smerter i leddene var allerede dengang en del af hendes hverdag, da sporten var hård for hendes krop, men det var ikke værre, end at de kunne dulmes med et par smertestillende piller.
Selvom det nu er mange år siden, Irina svingede sig rundt på isen, døjer hun dog i endnu højere grad med ledsmerter den dag i dag.
– Da jeg stoppede med at skøjte, kom smerterne sjældnere, men gik aldrig helt væk. De sidste par år er de dog kommet tilbage med fuld fart og ikke kun i knæ og hofter, men også i albuer og håndled. Jeg var egentlig forberedt på nogle konsekvenser efter skøjtesporten, men det sidste halve år er mine blevet hoftesmerter vanvittige, fortæller Irina på sin blog og uddyber:
LÆS OGSÅ: Ung mor afslører: Aborterede efter slag i maven

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Irina fortælle, hvordan hun og kærestens forhold har ændret sig, siden datteren kom til verden:


LÆS OGSÅ: Irina afslører: Takkede nej til populært TV3-program
–  Min højre hofte dunker, bliver helt rød og gør så ondt, at jeg ikke kan gå, men heller ikke ligge stille. Intet smertestillende hjælper, og smerten er ulidelig og virkelig irriterende. Det varer cirka et halvt døgn, og jeg kan intet. Sådan er det et par gange om måneden.
LÆS OGSÅ: Camilla Framnes efter operation: Jeg er så lykkelig
Skal under kniven
På grund af de mange smerter var Irina derfor til en større hospitalsundersøgelse omkring slidgigt tidligere på ugen. Desværre var der langtfra godt nyt.
– Inderst inde vidste jeg jo allerede på forhånd, at der var noget helt galt med min hofte. Jeg gik ind til røntgen og senere ind til samtale med lægen. Meget hurtigt sagde han, at han allerede med det samme kunne se, hvad der var galt. Jeg har hoftedysplasi (underudviklet hofteskål), som er medfødt, forklarer Irina på bloggen og fortsætter:
– Det kan føre til slidgigt, og smerten minder om den samme. Jeg skal derfor opereres, hvor hoftebenet skal løsnes fra bækkenet og drejes. Nu har jeg i det mindste fået svar på, hvad jeg fejler. Jeg håbede dog lidt, at jeg slap for en hofteoperation, men hellere den og så ikke have de ulidelige smerter fremover.
——————Nedenstående indlæg er sponsoreret af Nicehair.dk———————-
Kunne du også godt tænke dig at få en lækker tan ligesom Irina, så kan du herunder se, hvordan man kan blive lækker med lidt spraytan.
Det er vigtigt at få huden skrubbet ren for døde hudceller, inden man anvender selvbruner, så er huden mere modtagelig, og det giver en flottere farve.
Sponsoreret: Karmameju MORE Salt Body Scrub – find den HER
Sponsoreret: Marc Inbane Natural Tanning Spray – find den HER
Denne selvbruner giver en flot og naturlig farver og tilpasser sig ens hudtone, så det er en selvbruner, alle kan anvende. Se med herunder:

Videoen er sponsoreret af Nicehair.dk
SE BILLEDERNE: ‘Paradise’-babe har været under kniven
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe gravid tre måneder efter fødsel: Det var ikke planlagt
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.