Frustreret Anna Due: Jeg er for tynd

Selvom ‘Paradise’-baben forsøger at tage på, vil kiloene ikke sætte sig.

Paradise hotel, et ton cash
Af Emilie Holm Egebro - 5. august 2015 kl. 13:27

Den tidligere ‘Paradise’-deltager Anna Due har al den tid, vi har kendt hende, holdt den slanke linje. Selv kort efter Villians fødsel havde hun allerede smidt de overflødige kilo – til manges misundelse.
Det er dog endt med, at Anna nu er blevet for tynd, og hun kæmper en brag kamp for at tage på igen.
– Jeg blev ret frustreret, da jeg stod på vægten i går. Jeg har jo haft lidt problemer med at tage på siden fødslen, men det begyndte da at gå fremad. Nu har jeg desværre fået et tilbagefald, skriver Anna for nyligt på sin blog og fortsætter:
– Jeg taber mig og er helt nede på 52 kilo – øv øv øv. Jeg glemmer nogen gange at spise morgenmad, og jeg glemmer også nogen gange at spise på arbejdet, men ellers så synes jeg da, at jeg spiser som en hest. Når der først står mad foran mig, så grovæder jeg.
LÆS OGSÅ: VILDT: Anna Due flytter fra Martin
Blev kaldt grovæderen
Anna er især frustreret over vægttabet, fordi hun netop føler, at hun altid spiser en hel del. Alligevel sætter det sig ikke på hende.
– På ‘Paradise Hotel’ var jeg en af dem, som spiste mest, og jeg fik også en ret sej titel: Grovæderen eller den madglade. I dag var jeg til buffet, og min tallerken var helt fyldt op – to gange. Det var lækkert, men hvorfor dælen tager jeg ikke på?, siger en undrende Anna. Hun tilføjer:
– Jeg spiser altså også ret meget chokolade, inden jeg går i seng, og det burde da også sætte sig? Men nej. Jeg ved godt, at mange tænker, at det er et luksus-problem, men jeg vil gerne se sund ud, og det gør jeg desværre ikke lige nu.
LÆS OGSÅ: GODT GRIN: Anna Due hiver flere sprogblomster frem
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser