'Fristet'-vinder takker nej til 'De unge mødre' - Her & Nu

'Fristet'-vinder takker nej til 'De unge mødre'

‘Fristet’-vinder Nicholai Bach har fået tilbud om deltagelse i ‘De unge mødre’, men det har hverken han eller kæresten lyst til.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 5. december 2014 kl. 13:26

I starten af 2015 bliver den 24-årige ‘Fristet’-vinder Nicholai Bach og hans 22-årige kæreste Cecilia forældre til deres første barn – en lille dreng, som skal hedde Villads-Emil. Og nu er den kommende lille familie blevet kontaktet af folkene bag reportageserien ‘De unge mødre’, men ifølge Nicholai kommer deltagelse i programmet aldrig på tale for deres vedkommende.
– Det er på ingen måde et program, hverken Cecilia eller jeg vil associeres med. Det er underholdende, bestemt. Men ikke noget vi kunne se os selv i, siger  ‘Fristet’-vinderen til Realityportalen.dk.
Faktisk var parret meget overraskede over, at de overhovedet blev kontaktet, da de ikke selv havde henvendt sig til produktionen bag. Nicholai indrømmer da, at Cecilia sommetider tvinger ham til at se programmet, men ellers er det ikke noget, han har særligt kendskab til.
LÆS OGSÅ: Melissa om alkoholisk far: Jeg kæmpede for at have ham i mit liv
Mit barn skal ikke på tv
Nicholai vandt TV3s realityprogram ‘Fristet’ tilbage i 2012, og den ene tv-optræden er rigeligt til ham. Hvad andet er, mener han slet ikke, at hans søn har noget at gøre på tv.
– Det er bare ikke et program, jeg kan identificerer mig med overhovedet.  Derudover, ønsker jeg ikke mit barn skal have et kamera i røven samt sættes i forbindelse med de forældre, der har været i tv.
Egentligt mener Nicholai heller ikke, at hans lille familie kan bidrage med særlig meget underholdningsværdi, hvis de havdee sagt ja.
– Jeg føler slet ikke, at vi passer ind i castet. Vi har styr på vores liv, begge uddannet, har styr på vores økonomi, samt arbejde – vi har ikke noget vildt at tilbyde seerne, hvis det var, fortæller han og forklarer, at han har et indtryk af, at mange ser ned på de folk, der vælger at stille op på tv.
LÆS OGSÅ: Kaare Sand: Derfor er ‘De unge mødre’ helt unik
Vi er ikke unge forældre
Og det med at blive set ned på, er også noget Nicholais kæreste kan nikke genkendende til. Parret er relativt unge forældre, og det er der mange, der har en holdning til.
– Cecilie nævner ofte, at hun føler ældre kvinder kigger ned på hende og kigger en ekstra gang på hendes mave. Især når hun handler børnetøj eller er ude på indkøb, hvilket jeg synes er noget pjat.
Mødrene i ‘De unge mødre’ er typisk mellem 18-22, men selvom Cecilia passer i denne kategori, opfatter Nicholai dem ikke som unge forældre.
– Jeg synes personligt ikke, at vi er så unge, men ifølge mange er vi det nok. Det (at være forældre, red.) handler ene og alene, hvordan man er som person, afslutter Nicholai.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.