'Fristet'-Michelle tog et minde for livet

Michelle blev ikke skuffet eller sur, da hun blev nomineret til den afgørende udfordring. Tværtimod, så hun det som en mulighed for at vise sit værd. Og den chance greb hun – den seje tøs gik nemlig all-in!

Af Mikkeline Andersen - 28. september 2012 kl. 13:31

Der gik et sus gennem forsamlingen af de ellers så seje ‘Fristet’-deltagere, og hjemme i stuerne blev der sikkert også lige kigget en ekstra gang, da Michelle tog i mod Adams ekstra udfordring. Et minde for livet, som den cool pige udtrykker det – et brændemærke med ‘Fristet’-symbolet.
Den ekstra mulighed for at vinde duellen kom bag på Michelle. I sin vildeste fantasi kunne ikke have tænkt de tanker, det endte ud i, da Adam præsenterede udfordringen. Selvom mange fra det rige hold har givet udtryk for, at det var en dum beslutning, så var det ikke noget, der kunne rykke Michelles grænse.

Smilet stivnede lidt hos den ellers glade pige Michelle, da hun fik et brændmærke af Adam.


LÆS OGSÅ: Duvå Hall: ‘Fristet2’ vil skabe debat
– ‘Fristet’ er et program, der tester, hvor langt folk er villige til at gå for at overskride grænser. Men at få et brændemærke er ikke min grænse. For mig er det et mærke på min krop, der fortæller om mit livs største eventyr. Lige som mine tatoveringer har en betydning, og de ar jeg har på min krop, fra min barndom, gemmer på gode minder, forklarer hun til Realityportalen.dk.
Trækker på smilebåndet
Og der blev luftet stor forbavselse over Michelles valg fra især det rige hold. Amalie er sikker på, at man ikke vil synes, at et brændemærke er sjovt, når man er 30 år og har børn, ligesom Maria under ingen omstændigheder ville have taget imod det tilbud for ikke at ryge hjem. Men Michelle er cool omkring det hele, for det minder hende hver dag om, hvor stærk hun er.
– Hver gang jeg ser på mit lår, trækker jeg på smilebåndet. Det er et minde, der husker mig på mit livs udviklingsrejse og minder mig om, hvor stærk jeg er. Det er jeg også sikker på, det vil om 20, 30 og 40 år.
LÆS OGSÅ: Sofie: En oplevelse for livet
Den hårde ‘Fristet’-tøs var overbevist om, at Maria ikke havde taget imod tilbuddet om brændemærket, og hun var også overbevist om, at hun havde klaret de næste 20 musefælder hurtigere end Maria. Så brændemærket var ikke en smutvej til at gå videre i Fristet. Derimod var det en mulighed for at udfordre sig selv.

Sådan ser Michelles brændemærke ud i dag (Foto: privat)


–  Jeg sagde ja til at blive brændemærket for at udfordre mig selv. Jeg understreger, at det var 100% velovervejet, og jeg gjorde det ikke for at redde min egen røv. Men for at udfordre mig selv. De valg, vi tager i livet, er med til at forme os til dem, vi er i dag. Så jeg fortryder intet, slår hun kontant fast overfor Realityportalen.dk.
“Det gjorde fucking ondt!”
Umiddelbart kunne man fristes til at tro, at det glødende jern var som et klap på kinden for den seje tøs. Men der kan man godt tro om, for det gjorde afsindigt ondt.
– Alle har prøvet at bande og svovle over at brænde sig på komfuret, gang det med 1000, så har du et brændemærke. Det tog cirka fem sekunder, og det var de længste sekunder i mit liv, da jeg kunne mærke det gloende jern smelte ned i min hud.
Det er mit eget valg
Reaktioner hjemme og på Facebook har efterfølgende været delte. Nogle synes det er sejt gjort, mens andre anser det for direkte ‘hjernedødt’. Men det rører ikke Michelle. Valget var udelukkende hendes eget, så der er intet at fortryde.
LÆS OGSÅ: ‘Fristet’ er TV3s bidrag til almen dannelse
– Min bedste veninde kneb en tåre og spurgte, hvad det dog var, de havde gjort ved mig. Men “de” har ikke gjort noget ved mig. Det har “jeg”. Adam stiller valg op til os, og det er os selv, der siger til og fra, lyder det afklaret.
Afklaret med smerte
Om man kan forstå Michelles beslutning eller ej ændrer ikke på, at man kunne føle smerten hjemmefra stuen, da jernet blev rødglødende. Hovedpersonen selv var da også forberedt på en ubeskrivelig smerte. Men som alt andet smerte forsvinder den igen.
– Jeg er meget afklaret med smerte. Lige meget hvor ondt det gør, går det væk igen, og det er ikke noget du dør af. Jeg havde forberedt min hjerne på, at der ville komme en stor smerte. Jeg har en stærk psyke og havde bestemt mig for, at jeg ikke ville skrige. Derfor tager jeg det så cool, men det er bestemt ikke, fordi det ikke gør ondt, fortæller hun og uddyber, at det værste var, da hun kunne lugte den brændte hud efterfølgende.
Dermed fik Michelle bevist overfor de andre deltagere og seerne, at den blonde pige virkelig er en vinder, der vil gå hele vejen.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.