'Fristet'-Joanna beskyldes for telefonfis

Latteren bragede igennem, da ‘Fristet’-deltagerne tog imod deres nye navne – men nu ser Joanna også frem til at få sit gamle navn tilbage.

Af Mikkeline Andersen - 16. februar 2013 kl. 9:45

Sammen med resten af det ‘rige’ hold kastede Joanna sig ud i en navneforandring – og det betyder, at hun i dag hedder det traditionelt klingende navn Åse. Selvom den seje tøs har haft et stykke tid til at vænne sig til det nye navn, så tror hun aldrig, at det kommer til at ske.
– Jeg var til lægen den anden dag, hvor lægen kaldte på en ‘Åse’. Alle kiggede rundt, for der var ingen, der reagerede på navnet – ikke en gang jeg selv. Folk forventede, at en gammel dame ville rejse sig, men sjovt nok sad der kun unge i venteværelset. PINLIGT!  Jeg tror aldrig, at jeg vænner mig til, at jeg hedder Åse – for jeg har jo heddet Joanna hele livet. Så det er squ lidt mærkeligt, fortæller Joanna til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Joanna flytter sammen med kæresten
Åse er ny i klassen

Det rige 'Fristet'-hold var færdige af grin over deres nye navne, men til daglig er det ikke så sjovt. (Foto: TV3)

Det rige ‘Fristet’-hold var færdige af grin over deres nye navne, men til daglig er det ikke så sjovt. (Foto: TV3)


Til daglig bruger Joanna selvfølgelig ikke Åse, men når hun skal tale med offentlige personer eller råbes op i klassen, er det anderledes.
– Jeg er lige begyndt i en ny klasse, og der bliver jeg hver eneste dag kaldt Åse, når vi går igennem navnene om morgen – det er altså ikke sjovt. Jeg oplever også tit, at folk griner af mig, når de skal sende mig noget, fordi de så skal skrive Åse istedet for Joanna, forklarer hun og fortsætter.
– Nogle tror endda, at jeg laver telefonfis, når jeg ringer og præsenterer mig som Åse.
Men den seje ‘Fristet’-tøs laver skam ikke telefonfis, men derimod glæder hun sig til, at hun i slutningen af juli måned endelig kan ændre sit navn tilbage til Joanna.
LÆS OGSÅ: Amalie om navneskift: Det er sjovt
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.