Fristet-drengene: 2. Sæson bliver vildere!

De tidligere deltagere fra ‘Fristet’ er en smule lettede over, at det ikke er i 2. sæson de er med. De er nemlig ikke i tvivl om, at det bliver endnu vildere.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 2. juli 2012 kl. 11:39

Andreas, Kasper, Joachim, Daniel og Simon fra første sæson af Fristet – hvor langt vil du gå? udfoldede lørdag aften fodboldtalenterne i Reality Cup 2012. Realityportalen fik en snak med dem.
Fristet stillede med et rent drengehold, dog uden Sy Lee, men med Irina som heppekor i Reality Cup, og drengene var da også glade for gensynet med hinanden.
– Det er en rigtig fed ide, og et godt påfund. Vi elsker at spille fodbold, så det er fedt, udtaler Joachim til Realityportalen.
– Det er dejligt at få sat ansigter på folk, og se dem fra andre programmer, så føler man at man er en del af et større fællesskab, supplerer Kasper.
SE OGSÅ: Paradise-drenge var sikre på fodbold-sejr
Fedt arrangement
Drengene er endvidere enige om at det er federe at møde andre reality-stjerner til et fodboldevent, frem for at stå model til folks kommentarer i byen.
– Det er et rigtig godt alternativ til at møde folk i byen, hvor andre ofte ser skævt til én. Så det er rigtig positivt, uddyber Joachim.
SE OGSÅ: Mitchels selvmål talte dobbelt
-Det bliver vildere
Da snakken falder på Fristet og udsigten til en ny sæson af programmet, er drengene ikke sene til at udtrykke deres forventninger
-Anden sæson bliver meget vildere, siger de ivrigt i kor. Og Andreas forklarer:
-Det skal jo optages i Thailand, og der er meget mere tilladt, så det kommer helt sikkert til at overskride nogle grænser.
Han bakkes op af Kasper, der også ser andre årsager til at Fristet kan tage uventede drejninger i næste sæson, der løber over skærmen til efteråret.
-Folk er jo ældre denne gang, så det kommer også til at betyde noget for de udfordringer, der kommer, fortæller Kasper.
LÆS OGSÅ: Jeanette og Julian: Hårdt at være kærester
Måtte en tur på skadest
Reality Cuppen fik dog en kedelig afslutning for Fristet-deltageren Daniel, der i en af holdets kampe kom til skade med sin underarm og måtte en tur på skadestuen.
Han fik dog god hjælp af sine teamkolleger, og på vej i ambulancen kunne han glæde sig over opmuntrende kommentarer fra blandt andet Daghan og Singleliv-deltageren Mitchell, der opfordrede den ene redder til at puste på Daniels hånd for at lindre smerten.   
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.