'Fristet'-Carolina: Blev presset af mor

Og Carolina klager ikke. ‘På en skala fra 1-10, er det klart 12!’ Klart den fedeste oplevelse i mit liv, lyder det begejstret fra Amager-tøsen.

Af Mikkeline Andersen - 26. august 2012 kl. 12:50

Den kønne pige, Carolina, meldte sig til ‘Fristet’ sammen med sin veninde, men i sidste ende, var det hendes mor, der pressede på. Dermed endte den 20-årige pige i spillet, hvor det flyder med fristelser og moralske dilemmaer.
– Jeg meldte mig til sammen med min veninde og fik så at vide, at jeg skulle til casting. Men det er faktisk min mors skyld, at jeg er med. Hun sagde nemlig til mig, at jeg ikke skulle tænke over andres reaktioner, men tage det som en oplevelse, fortæller Carolina til Realityportalen.dk.

Carolina er glad for, at hendes mor pressede på, ellers var hun ikke endt i programmet. (Foto: Per Joe, Realityportalen)


LÆS OGSÅ: En ny og vildere sæson – ‘Fristet’?
Skulle der være nogen, som ville reagere negativt på den seje piges deltagelse i det grænseoverskridende program, så rører det ikke Carolina.
– Nej, jeg fortryder intet. Og jeg kan stå inde for alt, jeg har gjort. Jeg kunne dog godt have overskredet flere grænser – jeg synes ikke jeg blev presset til det yderste, forklarer hun.
LÆS OGSÅ: Fetterlein sov fra ‘Fristet’-premiere
Det er virkelighed
‘Fristet’ vil gerne være et reality-program, der skiller sig ud fra de andre reality-shows – og skal man tro Carolina, så er Tv3 lykkedes med deres satsning.
– Det er ikke et program, der læner sig op af de andre reality-programmer. Det er et helt andet koncept, hvor man har med virkeligheden at gøre, siger hun.
LÆS OGSÅ: Psykolog: Dyredrab kan få konsekvenser for ‘Fristet’-deltagere
Hun slår desuden fast, at der ikke er så meget ‘Paradise Hotel over det’, hvilket første sæson ellers blev kritiseret for. Om Tv3 kan overbevise seerne om, at de har vendt Paradise Hotel ryggen, må tiden vise. Carolina fra Amager er i hvert fald ikke i tvivl om, hvordan hun har oplevet sin medvirken i ‘Fristet’.
– På en skala fra 1-10, er det en skala på 12! Det er klart den fedeste og bedste oplevelse i mit liv, lyder det fra den smilende pige til Realityportalen.dk.
Følg med her på siden, hvor vi løbende- og efter programmet bringer artikler med de mange deltagere.
‘Fristet’ har premiere i morgen aften klokken 22.00 på TV3.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.