'Fristet'-Bo: Sommeren bringer det bedste frem i piger

‘Fristet’-fyren er vild med sol og sommer, der bringer lækre piger og gode minder frem.

Af Mikkeline Andersen - 31. juli 2014 kl. 15:52

Solen skinner, og temperaturen stiger. De ekstra varmegrader sætter Bo, der var med i ‘Fristet 2’, stor pris på.
– Jeg synes helt klart, at det bedste ved sommeren er alle de søde piger, som kommer ud af deres hule og viser sig frem. Det dejlige sommervejr spiller også en ret stor rolle, fortæller Bo til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Nicoline: Sådan bliver min sommer
‘Fristet’ er noget særligt
‘Fristet’-fyren elsker alt omkring sommeren, og derfor har han ingen dårlige sommerminder. Det bedste minde fra de mange somre er han dog ikke i tvivl om.
– Mit bedste sommerferieminde er ‘Fristet’. Jeg lærte utroligt meget om mig selv, og så mødte jeg nogle fantastiske og dejlige mennesker, som jeg stadig holder kontakten med i dag, siger Bo.
Denne sommer går ikke til fristelsernes villa, men derimod til Sydafrika, hvor Bo skal til bryllup. Turen til Sydafrika er et lille afbræk i en travl hverdag, hvor Bo er i fuld gang med at starte som selvstændig.
LÆS OGSÅ: ‘Fristet’-Bo følte sig truet
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.