Friis efter exit: Jeg var naiv

‘Robinson’-deltageren troede, at han havde Stina på sin side.

Af Mikkeline Andersen - 14. oktober 2014 kl. 8:50

Med både Melissa Nielsen og Mikkel Serwin ude af dette års ‘Robinson’ kunne spillet for alvor gå i gang. Nord- og Syd-linjerne blev igen trukket op. Fire mod fire ville stillingen være ved ø-rådet, og derfor blev Stina Herbenös stemme afgørende. En stemme som Christian Rørbæk-Løcke og co. sikrede sig, og dermed måtte Lasse Friis Fogt forlade programmet.
– Jeg havde det mega dårligt med at forlade det her fantastiske ophold. Det har virkelig været fedt bare at leve i ingenting. Man har ingen bekymringer, ikke noget man skal nå. men man skal bare leve og ikke mindst overleve, siger Friis til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Det bliver mig, fordi jeg var så dum og naiv at tro, jeg havde Stina på vores hold. Hun gav udtryk for, at hun helst ville spille sammen med vores gruppe, altså, Simone, Henrik, Birte og jeg. Så jeg gjorde ikke nok for at få hende over til os, fordi jeg allerede var sikker på, hun var med os.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Torsten: Havde set det komme
Satsede på Stina
Selvom det handler om at overleve på en øde ø, så er deltagerne taktiske, når de skal afgive deres stemme. Det måtte Torsten erkende, og nu også Friis, selvom han gjorde, hvad kan kunne for at overbevise de andre om det modsatte.
– Jeg sagde faktisk til den anden gruppe, at vi skulle smide Stina ud. Jeg håbede på, de troede, at det var hende, vi gik efter, siger Friis.
Men det var langt fra planen at smide Stina ud. Friis ville selv gå efter en af de stærke spillere.
– Jeg ville selvfølgelig have Løcke ud. Men min plan slår fejl. Jeg vidste måske også godt, at det stod mellem Løcke og jeg. Men jeg håbede på, at Stina var på vores side.
Friis gjorde ellers, hvad han kunne for at give et godt indtryk til Stina. Han trøstede hende, da hun mistede sin partner Jeanette, og ellers gjorde han det klart, at de gerne ville have hende i deres gruppe, fortæller Friis.
LÆS OGSÅ: Skuffet Germaine: Jeg stolede på de andre
Fik ikke lavet ild
Friis måtte forlade ‘Robinson’ “før tid”, og han føler ikke, at han har fået så meget ud af sin medvirken.
– Jeg har altid vidst, jeg var en overlever. Men jeg fik ikke lavet ild selv, og det piner mig så meget den dag i dag, siger han og tilføjer:
– Men ellers har jeg haft en rigtig fed tur med kæresten, fået en masse brugbare inputs til livet og en masse nye gode relationer.
LÆS OGSÅ:Tina om forælderrollen: Det er en sindssyg følelse
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.