Frederiks store overraskelse: Dukkede uanmeldt op - Her & Nu

Frederiks store overraskelse: Dukkede uanmeldt op

Den lokale klub af Royal Runners fik sig noget af en overraskelse, da kronprinsen dukkede op uanmeldt og hjalp dem med opvarmningen.

Af Nikolaj Vraa - 30. august 2020 kl. 15:52

Onsdag i sidste uge overraskede kronprins Frederik 30 løbere i Odense, der trænede til næste års Royal Run.

Årets løb er udsat på grund af Covid-19, men næste år forventer kronprinsfamilien at være med ved løbene i både Sønderborg, Aalborg, Odense og København. I de senere år har Frederik døjet med både rygskader og problemer med det ene ben, men for tiden går det godt.

– Formen kan altid blive bedre, men den er faktisk god i år. Skader banker dog hyppigere på, når man er lidt ældre, men de kan også holdes på afstand ved at træne, så det er det, jeg skal bruge tiden på, lød det fra den 52-årige kronprins.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne: Jeg kom op at slås med min mand

Kronprins Frederik sagde, det var genialt at være til træningen på Syddansk Universitets atletikanlæg, som han kaldte eminent (Foto: Lasse Olsson/Royal Run)

Løberne, som han trænede med i Odensen, er såkaldte Royal Runners – frivillige, der hjælper andre med at komme i form til næste års motionsløb. Og han havde stor ros til deres indsats for at få andre med.

– For nogen, der ikke rigtigt har løbet før, kan det være en stor overvindelse og noget helt særligt. Men de kan nu klare det takket være dem, der har ført dem og stillet krav til dem og fået dem til at mødes en gang om ugen, sagde kronprins Frederik til TV 2 Fyn.

LÆS OGSÅ: CHOK! Sofie Linde udsat for grov sex-afpresning i DR

Som altid var kronprinsen i godt humør (Foto: Lasse Olsson/Royal Run)

LÆS OGSÅ: Peter Madsen gifter sig med en anden: Så voldsomt reagerer Cammilla