Frederik ude af 'Paradise': Jeg fortryder ikke, at jeg valgte Olivia - Her & Nu

Frederik ude af 'Paradise': Jeg fortryder ikke, at jeg valgte Olivia

Selvom Frederik reddede Olivia fremfor Sandra i torsdags, sender hun ham hjem i aften – alligevel fortryder Frederik ikke, at han valgte, som han gjorde.

Af Emilie Holm Egebro - 9. maj 2016 kl. 22:45

I sidste uge stod Frederik overfor et svært valg, da han skulle vælge mellem Olivia og Sandra på ‘Paradise Hotel’. Valget faldt på Olivia, og Sandras sidste kommentar var, at Frederik alligevel ville blive valgt fra fremfor Patrick, når Olivia skulle vælge partner i finaleugen. Og hun fik ret.
– Jeg er selvfølgelig skuffet over Olivias beslutning, men jeg havde måske lidt set den komme, eftersom hun også smed Kasper ud. Så jeg vidste godt, at Patrick havde hende lidt under vingen. Alligevel fortryder jeg ikke, at jeg valgte Olivia fremfor Sandra, siger Frederik til Realityportalen.dk og uddyber:
– Muligheden var klart størst hos Olivia, da Sandra spillede i den anden gruppe, og jeg vidste, at hun ville vælge samtlige drenge fremfor mig, hvis det skulle blive aktuelt. Desuden var det Mathias, der fortalte mig, at Olivia havde sagt, at hun ville vinde finalen med Patrick, så jeg var i tvivl, om det var rigtigt, da Mathias jo helst ville have, at Sandra forblev på hotellet, forklarer Frederik.
LÆS OGSÅ: SAY WHAT? Skifter Michelle Joaquin ud inden finalen?
Ja tak til ‘Paradise’ igen
Selvom Frederik havde det lidt på fornemmelsen, at Olivia ville vælge ham fra til fordel for Patrick, så ærgrer han sig stadig over at ryge ud så tæt på finalen.
– Det er super ærgerligt at ryge ud som den første i finaleugen. Jeg havde jo selvfølglig håbet på lidt mere, og især når jeg var så tæt på mål. Desuden kommer jeg helt klart til at savne Patrick, Krudte og omgivelserne på hotellet. Det han været den fedeste oplevelse i mit liv, og hvis jeg får chancen for at deltage igen, så vil jeg ikke tøve ét sekund!, siger Frederik.
Se med i andet afsnit af finaleugen i morgen klokken 22.00 på TV3
LÆS OGSÅ: Christina Maria ude af ‘Paradise’: Jeg hader min gruppe
LÆS OGSÅ:‘Paradise’-Patrick efter brud med Michelle: Hårdt at se hende ked af det
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.