Frederik søger hjælp efter brud og utroskab: Jeg har været en dum idiot - Her & Nu

Frederik søger hjælp efter brud og utroskab: Jeg har været en dum idiot

Frederik Skovbjerg lægger sig nu fladt ned og indrømmer, at han håndterede bruddet med Fie Laursen helt forkert.

Af Jonas Sand - 6. maj 2019 kl. 22:58

Mens der hjemme i Danmark er drama mellem Fie Laursen og Frederik Skovbjerg, efter parret er gået fra hinanden, er der stadig god stemning og blomstrende kærlighed mellem de to i ‘Ex on the Beach’, der blev optaget tidligere i år.
I aftenens afsnit blev Frederik overrasket af Fies forældre, der udspurgte ham om stort og småt, inden han tog dem med tilbage til villaen. Selv har hun dog ikke set afsnittet, indrømmer han over for Realityportalen.
– Jeg har ikke selv set det, og jeg har faktisk ikke lyst til at se det. Jeg har rigtig dårlig samvittighed over det, der er sket. Jeg tror bare, det gør det værre at se det, siger han.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen taler ud om brud: Han truede mig

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Fie og Frederik blev gift.

LÆS OGSÅ: CHOK: Endnu et ‘Ex on the Beach’-par er gået fra hinanden
Han har dog snakket med andre, der har fortalt ham, at det mødet mellem ham og de daværende svigerforældre virkede akavet. Sådan var det dog slet ikke.
– Det var meget specielt. Det var jo ikke lige det, man regnede med, og normalt møder man jo ikke svigerforældrene alene første gang. Det er måske heller ikke lige i en situation med fest og farver, at man normalt har lyst til at møde dem første gang. Det havde nok været lidt bedre med en gammeldags middag og noget rødvin, siger Frederik med et grin.
– Men det var fint. Jeg har dog fået fortalt, at det er blevet klippet lidt forkert sammen. Det skulle være blevet klippet som om, at det var meget akavet, men sådan var det slet ikke. Det var selvfølgelig specielt, men jeg syntes ikke, det var akavet. Det var skidesjovt, og vi havde en fest.
LÆS OGSÅ: CHOK! Endnu et ‘Ex on the Beach’-par ramt af utroskab

“Jeg har været en dum idiot”

I afsnittet blev Fie og Frederik gift af Fies far, Eddie, og der var god stemning. Kærligheden blomstrede fortsat mellem parret, da de kom hjem, men i sidste uge fik forholdet altså en brat ende.
En knust Fie fortalte, at Frederik havde været hende utro, og det hele endte med noget af et offentligt drama mellem dem. Frederik har haft nogle dage til at tænke over det, og han lægger sig nu fladt ned og indrømmer, at han greb det hele forkert an.
– Jeg har ikke talt med hendes familie efterfølgende, men jeg har talt lidt med Fie. Vi snakker lidt om tingene – men ikke som kærester eller noget. Jeg har haft det rigtig dårligt med det hele, og hvordan det blev meldt ud.
LÆS OGSÅ: Fie Laursens forældre åbner op: Sådan har vi opdraget Fie
– Jeg gik i forsvarsposition, og det skulle jeg selvfølgelig ikke have gjort. Jeg har været en dum idiot, og det kan ikke tilgives. Det har været nogle rigtig hårde dage, og jeg har meget dårlig samvittighed, lyder det ærligt fra ‘Ex on the Beach’-deltageren.
Han erkender, at han har brug for hjælp, så han kan undgå lignende situationer i fremtiden.
– Jeg har nogle problemer, og nu har jeg søgt noget professionel hjælp, så jeg kan få styr på det. Jeg ved godt, at Fie ikke vil have mig tilbage, og det forstår jeg godt, Men jeg vil gerne vise hende, at jeg arbejder på det, siger Frederik.
LÆS OGSÅ: Fie afslører: Det var bare en joke

Fie: Jeg er der for Frederik

Fie bekræfter over for Realityportalen, at hende og Frederik igen er på talefod.
– Frederik og jeg har mødtes – og snakket. Han går igennem en svær tid lige nu, som jeg ikke skal være den til at udtale mig om. Men selvom jeg ved, jeg ikke skylder ham en eneste tanke eller nærvær, så får han det alligevel, siger hun og fortsætter:
– Jeg har valgt at være der for ham lige nu, som ven, trods smerten i mit hjerte, når jeg tænker på, hvad han har gjort.
Fie er forståeligt nok stadig ked af det, og derfor var det heller ikke nemt for hende at se aftenens afsnit.
– Det er rigtig svært at se brylluppet, og at han sidder med mine forældre. Jeg elsker Frederik rigtig højt, men at han har været mig utro med vores nabo og holdt mig for nar i flere uger, det knuser mit hjerte. Jeg er så ked af, at han har gjort det, for jeg synes, vi var lykkelige og havde det godt.
LÆS OGSÅ: Ikke vist på tv: Amanda og Mikkel indgik hemmelig aftalte i ‘EOTB’