Frederik løbeklar: Træner med tvillingerne

Kronprins Frederik og tvillingerne holder sig i gang med kolde træningsture i det fri.

Af Nikolaj Vraa - 14. februar 2021 kl. 11:56

På grund af Covid-19 er Royal Run 2020 nu udsat for tredje gang. Under en vinterkold træningstur med de 10-årige tvillinger, prins Vincent og prinsesse Josephine, fortalte kronprins Frederik, 52, at den nye dato bliver den 12. september.

LÆS OGSÅ: Dronningens fødselsdagsgave plantet: Majestætisk træ

– I snart et år har det været et vilkår for os allesammen, at vi har skullet ændre vore planer og vore drømme. Sådan har det også været for Royal Run. To gange tidligere har vi udskudt løbet, og vi må igen erkende, at det ikke er realistisk at gennemføre den planlagte motionsfest med over 70.000 mennesker i maj måned. Det er derfor besluttet at udskyde Royal Run endnu engang til søndag den 12. september, hvor vi håber, at det igen er muligt at samles så mange mennesker til en løbefest, lød det fra Frederik, der samtidig mindede om, hvor vigtigt det er at holde sig i gang selv i gang.

– I mellemtiden skal vi sørge for at holde krop og sjæl i gang, særligt lige nu i den mørke periode. Det giver overskud og velvære. Så jeg håber, at mange af jer vil bruge tiden frem til den 12. september på at fastholde den glæde ved motion og løb, som Royal Run allerede har bragt med sig.

LÆS OGSÅ: Marys bedste gave: Nu kommer far

LÆS OGSÅ: Christiane opløst i tårer: Sorgen sidder som en knude i maven