Frederik afslører nye ‘Robinson’-hemmeligheder: Produktionen var ikke glad

“Frederik er for meget alene sammen med Johannes” – var begrundelsen fra holdet, da de satte deres stemmer på ham. Frederik indrømmer gerne, de har et specielt bånd.

Af Rikke Lynge - 25. oktober 2021 kl. 21:00

Frederik Willems var tæt på at skulle forlade ‘Robinson Ekspeditionen’ mandag aften, da hans holdkammerater stemte ham ud i ø-rådet, men han fik en chance mere, da han skulle op imod Svensson, der havde vundet dødskampen over Ida. Svensson kunne ikke tage Frederik i den sidste duel, og det blev altså Svensson, der måtte forlade øen, mens Frederik fik en chance mere.

Det kom meget bag på Frederik, at han stod for tur, da Laila fra det gamle hold Nord stadig var på holdet, og en gammel aftale gik på, at deltagerne fra det gamle hold Nord skulle ud først.

LÆS OGSÅ: Adelina er ikke i tvivl: Det var det værste ved ekspeditionen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Frederik fortæller mere om ‘Robinson’.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Robinson’-deltager mister to i familien under ekspeditionen

– Det var en kæmpe overraskelse og også et flot move af de andre. I bagklogskabens lys skulle man måske selv have været mere proaktiv, men det hele endte jo meget godt alligevel, fortæller Frederik til HER&NU og fortsætter:

– Jeg havde tillid til de andre og den gamle hold Syd aftale. Men jeg synes samtidig, det var en meget fin genistreg at prøve at sende mig ud. Så jeg forstår det selvfølgelig godt.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Ralf afslører: Holdt indlæggelse hemmelig for familien

Frederik kunne kun stole på Johannes, som heller ikke var med på planen om at få Frederik ud, og hvad man ikke får at se på tv, så fik de to et virkelig godt bånd til hinanden.

– Vi var meget enige om, at vi først og fremmest var der for oplevelsen mere end for programmets skyld. Vi brugte meget tid på at forsøge at være i ét med naturen og rende lidt nøgne rundt og nyde livet og omgivelser, og vi fandt en ro i hinandens selskab, fortæller Frederik.

LÆS OGSÅ: Mathilde Gøhler afslører kønnet

Frederik og Johannes nøgenhed faldt ikke i produktionens smag.

– Johannes og jeg havde en fast tradition om at bade splitterravende Hans-Jørgen hver morgen, og det var produktionen ikke så glade for. Det var åbenbart ikke tv-venligt, forklarer Frederik, der blev tilmeldt ‘Robinson’ af en kammerat i en brandert.

LÆS OGSÅ: Nu tjekker Rikke Gøransson ind i TV3-program

Efter kortene er kommet på bordet, og det er tydeligt, at Frederik og Johannes ikke er en del af alliancen, og der må derfor tænkes i andre planer.

– Efter ø-rådet søgte jeg selvfølgelig at skabe en ny alliance, men det må i selv se, fortæller Frederik uden at afsløre mere.

LÆS OGSÅ: Lasse Spangenberg og hans bedste ven: Jensen bestemmer

Læs mere om