FREDAGSHUNK: Så lækker er han

Dagens fredagsguf er en fyr, der har brugt mange timer i fitnesscentret.

Af Emilie Holm Egebro - 2. oktober 2015 kl. 11:55

Det er tre uger siden, at vi så noget til dagens muskuløse fredagshunk. Desværre måtte han tidligt forlade ‘Bikini Island’, da han, ifølge sig selv, var en for stærk spiller.
For at få et glædeligt gensyn med den charmerende Nicklas Bust har Realityportalen.dk derfor i dagens anledning samlet et lækkert galleri til jer. Og realityfyren er bestemt heller ikke selv utilfreds med sit udseende.
– Jeg er glad for min krop i helhed, men jeg er gladest for mit smil. Og så er jeg glad for, at jeg fik en personlig træner, der hjalp mig med at få en masse synlige muskler frem, siger en smilende Bust og fortsætter:
– Jeg er ekstra glad for mit smil, fordi det viser min personlighed, som er imødekommende, glad og charmerende.
Bust er dog lidt utilfreds med sin næse, som han mener er en smule skæv.
Bedøm selv, hvad du synes om Bust, i galleriet øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Bust er ude af ‘Bikini Island’: Jeg var for stærk en spiller
LÆS OGSÅ: FREDAGSBABE: Jeg elsker mine bryster
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.