FREDAGSBABE: Jeg elsker mine bryster

Find ud af hvilken laber fredagsgodte, der gemmer sig i artiklen.

Af Emilie Holm Egebro - 25. september 2015 kl. 13:25

I går måtte Senta Mortensen desværre vinke farvel til ‘Bikini Island’. Og da hun ikke længere vil pryde skærmen på TV3 alle hverdagsaftener klokken 22:00, har Realityportalen.dk her sørget for, at du får et sidste glimt af den blonde skønhed.
Senta har særligt én ting, som hun er vild med ved sin krop.
Jeg elsker mest mine bryster. De er blevet lavet efter ‘Bikini Island’ på grund af sygdom og vægttab, så nu er de tilbage præcis, som de var inden det hele. Jeg har fået 450 milliliter hvert bryst, og jeg er rigtig glad for, at de er kommet så tæt på dem, som jeg havde før, siger Senta til Realityportalen.dk og tilføjer:
– Til gengæld så hader jeg mine hofter. Jeg er bare rigtig træt af, at de er så brede.

 Se alle billederne af smukke Senta øverst i galleriet.
FREDAGSGODTE: Se pivfræk ‘Paradise’-babe folde sig ud
FREDAGSGODTE: Se min saftige røv
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.