Frække Rikke Gøranssons nye tv-program: Kysser med 15 fyre

Optagelserne til ‘Paradise Hotel’ er i fuld gang, men når de er forbi, får Rikke Gøransson nok at se til.

Af HER&NU - 8. december 2015 kl. 10:30

Når Rikke Gøransson vender tilbage fra “Paradise Hotel” i Mexico, skal hun i gang med at optage et nyt datingshow til TV3.
HER&NU erfarer, at den 29-årige tv-vært skal stå i spidsen for ‘Kys, knald og kærlighed’, der er et nyt kærlighedseksperiment, hvor det hele handler om kemi mellem deltagerne mellem 18 og 43 år.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Jeg er gravid
I stedet for at starte med at lære hinanden at kende på den traditionelle måde, skal deltagerne lægge ud med et kys. Hovedpersonen får bind for øjnene og kysser enten 15 drenge eller piger, og ud af dem vælges der fem, som bliver kysset igen uden bind. De fem bliver til to, som man får en overnatning med, og så endelig én, der kommer med på en romantisk ferie.
Programmet er udviklet af produktionsselskabet Snowman, der også står bag “Gift ved første blik” på DR1. ‘Kys, knald og kærlighed’ skal ifølge HER&NU’s oplysninger sendes på TV3 i foråret.
Se med herunder:

Vil du finde kærligheden i 2016❤? Tilmeld dig til TV3's nye kærlighedseksperiment lige her: http://fal.cn/KpsS

Opslået af TV3 Danmark på 8. december 2015

SE BILLEDERNE: Mascha Vang afslører: Jeg er blevet tatoveret i ansigtet
LÆS OGSÅ: Nathali afslører: Paradiso ville have mig med i sex-klub
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.