Fra sorg til succes: Jeg tjener det tredobbelte i dag

Festen sluttede for 23-årige Salim, da ‘Luksusfælden’ kom til Herning for at ruske op i ham, men i dag spiller musikken så småt igen.

Af Lotte Knudsen - 14. september 2021 kl. 21:05

I ‘Luksusfælden’ drømte Salim om at få styr på sit liv og at få en stabil hverdag, og den drøm har han aldrig været tættere på. Han har nemlig fået to jobs og en ny bolig.

– Jeg er blevet bestyrer på en cafe, som hedder Fængsels cafe bar. Det er sådan et lille mini diskotek i Herning, hvor jeg står med en orange fængselsdragt på, fortæller Salim.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne åbner op om sit sexliv

Udover jobbet som bestyrer har Salim også fået et andet job, som betyder meget for ham.

– Jeg er også blevet ansat på et sygehus, hvor jeg arbejder som servicemedarbejder og portør. Jeg gør rent og flytter patienter rundt fra afdeling til afdeling, fortæller Salim og fortsætter:

– jeg tjekker hvordan patienterne har det, og jeg giver dem kage og kaffe. Jeg elsker det. Jeg elsker at være omsorgsfuld. Det er lige mig, og jeg bliver også kaldt for hygge-onkel.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Derfor har ‘Robinson’-Ralf forbinding på

Artiklen fortsætter under videoen.

Med begge jobs arbejder Salim i dag 37 timer om ugen, hvilket kan mærkes på hans indtægt.

– I dag tjener jeg det tre-dobbelte af hvad eksperterne sagde, at jeg skulle gøre. Så det går virkelig godt, fortæller Salim.

LÆS OGSÅ:’Vild med dans’-stjerne får eget tv-program

Han håber, at hans medvirken, kan få flere unge til at være ærlige omkring deres økonomi.

– Der er mange unge, som går og slet ikke tør tale om deres dårlige økonomi. ‘Luksusfælden’ fik mig til at smide facaden og tage en kold tyrker, fortæller han.