Fra skøjteprinsesse til junglens sejeste diva

Irina Babenko kæmpede sig gennem junglen, og nedlagde hver af hendes reality-modstandere i ‘Divaer i Junglen’, og kan nu med stolthed bryste sig af titlen ‘Junglens Sejeste Diva’

Af Tanja Vinther Larsen - 16. maj 2012 kl. 13:33

– Det var en hård kamp, og jeg synes, at jeg i sidste ende kæmpede allermest, siger den seje diva Irina Babenko til Realityportalen.dk.
Undervejs i junglen blev 25-årige Irina Babenko dog i tvivl om, hvorvidt hun skulle fortsætte.
Irina begyndte at tvivle på, om hun havde brug for den slags oplevelser. Men hendes konkurrencegener blev dog taget i brug, og hun kæmpede til det sidst.
– Jeg kunne ikke tillade mig at tage hjem. Jeg ville ikke have, at folk skulle undervurdere mig, siger hun.
Selvsikre Irina: ville nå langt

Selvom Irina ikke vidste, hvad hun kunne vente sig i junglen, følte hun sig godt rustet, allerede da hun tog fra Danmark.
– Jeg plejer at nå de mål, jeg sætter mig. Dog er den slags spil også forbundet med lidt held– men jeg presser mig altid til det yderste. Så jeg vidste, at jeg ville nå langt – hvis jeg ville, forklarer hun.
Det var ikke kun titlen som junglens sejeste diva, som Irina Babenko vendte hjem til Danmark med. Hun havde også følgeskab af en check på 100.000 kroner, hvoraf Irina gav den barmfagre Susan K 20.000 kroner.

Irina har netop postet dette foto på Facebook. Sådan ser det ud, når kontoen pludselig er 100.000 kroner rigere. (Foto: Privat)


Hvordan synes du, at Irina har klaret sig?
Skriv en kommentar herunder.
Foto: (Privat)