Fra ‘Prince Charming til ‘Paradise Hotel’

Mads Dyrby måtte i går forlade ‘Prince Charming’ som den første sammen med Christoffer, men han er ikke færdig med at lave tv.

Af Rikke Lynge - 24. maj 2021 kl. 18:55

I går havde Danmarks første datingprogram for homoseksuelle mænd premiere. I discoverys nye realityprogram ‘Prince Charming’ kæmper 12 bejlere om den samme fyr – nemlig prinsen Jonas Løvik. I første program skal Jonas allerede sige farvel til to, heriblandt Mads Dyrby, der tager afskeden med blandede følelser.

– Jeg så mange andre forlade det hus før mig, og jeg var da lidt overrasket over det, fortæller Dyrby til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Hjem til gården’-vinder i nyt tv-program: Tilmeldte sig i en brandert

Dyrby er dog langt fra sikker på, at ham og Jonas alligevel var det rigtige match.

– Efter jeg kom kom hjem, synes jeg nok ikke, at vi var et mega godt match udseendemæssigt. Personlighedsmæssigt kan jeg ikke udtale mig om, for så længe var jeg der ikke, fortæller Dyrby og fortsætter:

– MEN jeg synes da klart, at vi var et bedre match end mange andre, der var derinde. Jeg havde da set et par stykker forlade det før mig.

LÆS OGSÅ: Ny dansk realityhunk har hed fortid med kendt skuespiller

Glad for at være ude

Med indblik i hvad der videre sker i programmet, så er Dyrby trods alt glad for, at han røg ud tidligt i forløbet.

– Hvis jeg havde været derinde i fire afsnit mere, så var jeg både kommet til at sige noget, der ikke var så klogt, jeg havde nok også drukket mig lidt for fuld og gjort lidt for mange dumme ting, så på en måde ved jeg, at jeg ikke blev en del af noget drama, siger Dyrby.

LÆS OGSÅ: WOW: Trekantsdrama den første aften i ‘Prince Charming’

Dyrby er glad for at have været med, og han nåede trods det korte forløb at lære en masse andre menneske at kende, som han stadig ser i dag.

– Jeg havde en sjov, kort oplevelse, og jeg har da fået lidt blod på tanden for at lave mere fjernsyn, fortæller Dyrby.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Simone giver status på Vilmars mén efter fødslen

Satser på ‘Paradise Hotel’

Nu har Mads Dyrby prøvet at være med i et dating-program, men næste gang han skal være med i tv, så vil han gerne prøve et andet format.

– ‘Paradise Hotel’ eller ‘Ex on the beach’ det ville være lige mig – især ‘Paradise’. Jeg ville elske at være røv taktisk, og jeg ville elske (selvom det lyder rigtig kynisk) og smide folk ud og lyve. Jeg elsker underholdning og temafester, det er lige mig, fortæller Dyrby, der dog ikke helt ved, om han i en alder af 29 år er ved at være for gammel som deltager i de programmer.

LÆS OGSÅ: Bendtner om forlist forhold: Savner det ikke

– De er jo rigtig meget 18, dem der er med, så det kunne også godt være, man skulle prøve noget andet, men jeg er bestemt ikke afvisende for noget, for det var skide sjovt at være med i ‘Prince Charming’, men jeg er også glad for, at jeg er blevet skånet på mine følelser ved kun at være med i så kort tid, fortæller Dyrby.

LÆS OGSÅ: ENDELIG: Gigantisk hitshow på vej med sæson to