Fra Østerbro og Irma til Ballerup og Netto: Kan 'Luksusfælden'-deltager ændre adfærd?

‘Luksusfælden’-eksperter skal i dag forsøge at vende en ægte københavner med Østerbro-vaner.

Af Rikke Lynge - 25. februar 2020 kl. 15:15

I dag er ‘Luksusfældens’ eksperter taget til Ballerup, hvor Østerbro-pigen Helle har noget svært ved dét med økonomi. Eksperterne taler med store bogstaver, og Helle tvinges til både at sælge sommerhus og droppe sin selvstændige forretning – en forretning, hun har haft i over 20 år. Men kan eksperterne mon få Helle på rette økonomisk kurs?
LÆS OGSÅ: Få hele historien: ‘X Factor’-Sarahs forvandling til far
– Før jeg flyttede hertil (Ballerup red.), har jeg boet på Østerbro. Jeg har levet et liv, som man lever det på Østerbro. Man har en tendens til at bruge flere penge på at gå på café eller gå ned på den lokale indiske, som ligger rundt om hjørnet. Og Irma, jeg elsker Irma, det er der så ikke i Ballerup, og det er jeg meget ked af, fortæller Helle i aftenens program.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Luksusfælden’-ekspert er blevet forlovet
Helle meldte sig til ‘Luksusfælden’, fordi hun har mistet sin afdragsfrihed på sommerhuset, og hvis hun ikke gør noget nu, så ryger sommerhuset på tvang.
– Hvordan er dit forbrug, spørger eksperten Mette Reissmann
– Hvis jeg skal være helt ærlig, så har jeg ikke overblikket over mit forbrug, fortæller Helle.
LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerner: Vi er som søstre
Se, om eksperterne kan vende Helles økonomi og vaner, i aften kl. 20.00 på TV 3 og Viaplay.