Fra kæmpe skuffelse til lettelse: Ralf ude af ‘Robinson’

Ifølge Ralf knækkede filmen, da han ikke gik videre i årets ‘Robinson ekspedition’.

Af Rikke Lynge - 29. november 2021 kl. 20:59

Kort før finaleduellen måtte Ralf Østergaard Christensen desværre se sig slået af en labyrint, der bestemt ikke ville, som han ville, og det blev hans exit i dette års ‘Robinson Ekspedition’.

– Jeg følte, jeg havde en plan for denne her dyst, og den leverede jeg ikke på. Samtidig kom der en form for forløsning, da jeg var ude, og snart kunne snakke med min familie. Så blev jeg simpelthen ramt af en dobbeltvirkning. På den ene side en kæmpe skuffelse, men også en glæde over at skulle se familien. Jeg begyndte at tudbrøle – Det hele kulminerede for mig, fortæller Ralf og fortsætter:

– Der er ingen mennesker, der nogensinde har set mig græde sådan der, det er grænseoverskridende for mig. Jeg plejer at være i kontrol, og jeg plejer ikke at vise følelser – ikke at der er skam i det, men hold da op, her knækkede filmen. Det var en vanvittig oplevelse, og lige pludselig var det hele bare slut. Det er svært at forklare, fortæller Ralf.

LÆS OGSÅ: Sådan afgøres årets ‘Robinson’-finale

Artiklen fortæller under videoen af Ralf, der fortæller om ‘Robinson’. 

LÆS OGSÅ: Efter flere nederlag: Nu har ‘Årgang 0’-stjerne kæmpe succes

Efter duellen skal Ralf køres over til et hotel, men inden går han over til en deltageransvarlig, og her knækkede filmen igen.

– Jeg går nogle tunge skridt derfra og over til en deltageransvarlig, som giver mig en sodavand, og så græder jeg igen. Det hele væltede bare for mig, fortæller Ralf, der samtidig blev lettet.

– Jo flere skridt, jeg gik, jo mere lettet blev jeg. Jeg begyndte at tænke over, at nu skulle jeg tilbage til civilisationen og tilbage til at være menneske igen. Så det gik fra kæmpe skuffelse til lettelse. Da jeg blev kørt væk derfra, kom der en sindssyg ro i mig, fortæller Ralf.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-deltagere afslører: Er blevet kage-kammerater

Selvom Ralf havde set sig selv stå på planken med Martin, så er han alt i alt glad.

– Jeg er super tilfreds og stolt over mit forløb. Jeg havde nogle delmål – jeg ville gerne vinde en dødskamp, jeg ville gerne til sammenlægning, og da jeg kom dertil, ville jeg vinde en individuel dyst, så jeg har kunne sætte flueben ved nogle ting, der gør mig stolt. Jeg har været mig selv, og det er vigtigt for mig, fortæller Ralf, der altså ikke løb med sejren og pengene, men han har fået nogle venskaber for livet.

– Jeg ses mest med Martin og Katrine, dem snakker jeg med stort set dagligt. De er flyttet ind i mit liv, slutter Ralf.

LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaard stolt af Ralf: Han er pissedygtig