Fra børnevært til 'X Factor'-vært: Jeg har mødt langt barnligere dommere end børn - Her & Nu

Fra børnevært til 'X Factor'-vært: Jeg har mødt langt barnligere dommere end børn

Sofie startede som børnevært, og det er hun glad for, for hun kan bruge sin erfaring derfra som vært på ‘X Factor’.

Af Rikke Lynge - 27. maj 2020 kl. 07:13

Sofie Linde er i dag kendt som den altid smilende og kærlige vært på ‘X Factor’, men hendes karriere startede som børnevært allerede som 18-årig, hvor hun fik jobbet som tv-vært for børneprogrammet ‘Summer summarum’. Senere blev hun vært for børnenes Melodi Grand Prix og DR Ultra. Først i 2016 blev hun vært for voksenunderholdning i ‘X Factors’ niende sæson, hvor hun har været siden og fortsat vil være i næste sæson.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Emil smed blusen på live tv: Derfor gjorde jeg det
Sofie Linde er glad for sin værtsrolle i ‘X Factor’, og hendes erfaringer fra børneunderholdning bruger hun flittigt.
– Mine evner som børnevært kommer mig til gode ret ofte. Jeg har mødt langt barnligere dommere end de børn, jeg har arbejdet med. Så på den måde er jeg garvet til situationen, siger Sofie Linde til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Kæresten overrasket over Almas talent: Hun vil ikke synge for mig
For Sofie er det en gave, at hun har startet med at lave børne-tv.
– Jeg er så taknemmelig for, at min karriere startede på B&U, hvor jeg har lært alt. Jeg startede som 18-årig og har interviewet de sværeste. Jeg interviewede børn, der tissede i bukserne, mens vi snakkede, og børn, der gik under et interview. Det er jo en fantastisk gave at kunne manøvrere i det.
LÆS OGSÅ: Sofie Linde kopierede Dronningen: Vi måtte gøre noget

Glad for at blive på ‘X Factor’

Sofie Linde fortsætter som vært på sin sjette ‘X Factor’ sæson efter sommer, hvor der igen afholdes audition til endnu en omgang ‘X Factor’, og hun er glad for at kunne fortsætte som vært.
– Det har været en sindssyg sæson, og jeg har i hvert fald lige lyst til at gøre det én gang mere. Jeg er bare glad for, at de godt vil have mig, siger Sofie til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Martinna skræmt af fødslen: Det bliver den sidste
Sofie ser ‘X Factor’ som en unik arbejdsplads, hun ikke finder andre steder.
– Rent håndværksmæssigt i forhold til mit arbejde, så er ‘X Factor’ det eneste job, der tilbyder alt. Det er unikt, at man både laver foroptaget programmer og liveshows. Det er en proces på otte måneder, og jeg lærer af hvert eneste år som vært, fortæller Sofie, som altid glæder sig til at komme tilbage til ‘X Factor’-teamet.
– Det føles aldrig som det samme, selvom opskriften slavisk er den samme hvert år.
LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Ex on the Beach’-stjerne afhængig af stoffer