Foxy om konge-exit: Jeg er blevet for gammel

Den yndige konge mindes de mange oplevelser og dejlige mennesker, men erkender samtidig at hun fremover vil bruge sin tid anderledes.

Af Mikkeline Andersen - 2. december 2014 kl. 8:40

I løbet af weekenden rullede lavinen på Facebook, da flere konger gjorde det klart, at ‘Kongerne i Thailand’ var sidste gang, man kunne opleve dem feste igennem for rullende kameraer. For Malene Foxy Kjærgaard var tiden inde til at sige farvel til fest, farver og sjove oplevelser.
– Det er selvfølgelig lidt trist. Men jeg har valgt at stoppe, fordi jeg har en skøn mand på hjemmefronten, som jeg gerne vil bruge tid med. Derudover har jeg en uddannelse, jeg skal i gang med, og så vil jeg bare gerne have en normal hverdag igen og hygge om min familie og min kæreste, siger Foxy til Realityportalen.dk og tilføjer:
– Jeg føler, jeg er blevet for gammel til ‘Kongerne’ og det vilde party, som programmet nu engang går ud på. Så jeg trækker stikket fra en masse års fede oplevelser og tager det som en uforglemmelig rejse.
LÆS OGSÅ: Knaldperlen forklarer sit pludselige exit: Derfor stopper jeg
Ren fornøjelse

Foxy laver sjov med fotografen.

Foxy ser tilbage på sin tid med kongerne med stor glæde. (Foto: Martin Hvistendal)


Foxy er netop vendt hjem fra Thailand efter en uforglemmelig sidste tur med ‘Kongerne’. ‘Kongerne i Thailand’ bliver nemlig anderledes og sindssyg fed, fortæller hun og understreger samtidig, at alle sæsoner af programmet har været mindeværdige.
– Det har været en ren fornøjelse at være med i ‘Kongerne’. Jeg har fundet ud af mange ting om mig selv på den positive måde, og så er jeg blevet stort et forbillede for mange unge piger, fortæller Foxy.
Nu kan hun se tilbage på en masse sjove oplevelser, fede bekendtskaber og skønne mennesker, som ‘Kongerne’ har givet hende.
– Men nu er jeg helt færdig med at lave tv. Jeg skal bruge min tid på uddannelse, min kæreste og min familie. Thailand var en god måde at slutte en fed ‘Konge’-sæson af på.
LÆS OGSÅ: ‘Kongerne’: Knaldperlen til Kia: “Jeg er forelsket i dig”
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.