Sådan holder Foxy sig pivfræk

Man kunne tro, at det kræver flere timers hård træning hver dag, hvis man vil have en krop som Malene – men det er slet ikke nødvendigt.

Af Mikkeline Andersen - 1. februar 2013 kl. 8:22

Der er sikkert en dreng eller to, som kigger en ekstra gang efter Malene Kjærgaard, der er kendt som Foxy fra ‘Kongerne’. For den veltrimmede krop er ikke til at tage fejl af – og så skal der ikke en gang arbejdes hårdt for det.
– Jeg har altid haft min slanke talje og min æble-røv. Jeg er nok bare heldig af natur, så jeg klager ikke, siger hun til Realityportalen.dk.
Træner en gang imellem

Pivfræk er Malene, som snart er aktuel i 'Kongerne i sneen'. (Foto: Thomas Samsøe)

Pivfræk er Malene, som snart er aktuel i ‘Kongerne i sneen’. (Foto: Thomas Samsøe)


Så Foxy er den type, som, stort set kan spise, hvad hun vil – og det gør hun skam også.
– Mine veninder hader mig også for det, men det er så sandt, som det ser ud. Men jeg træner da en gang imellem – eller en gang hver anden måned, griner hun og fortsætter.
– Jeg spiser, hvad jeg vil, stort set. Jeg er ikke en salat-frøken, men derimod kan jeg godt lide en god bøf med en masse fed sovs til.
LÆS OGSÅ: ‘Kongerne i sneen’: Det bliver max sjovt!
Har en mor med sixpack
Hvis den smukke pige alligevel tænker, at hun lige vil stramme lidt op, inden bikinisæsonen går i gang, så tager hun to måneder i fitnesscentret. Men derudover håber hun bare, at morens gener er blevet overført til hende.
– Jeg takker min mor, der har sixpack, selvom hun er 47 år. Så jeg håber da, at det er hende, jeg har det fra, slår hun fast.
Vi er SLET ikke misundelig her på redaktionen.
LÆS OGSÅ: Posh måtte fjerne sæd fra solarie
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.