Foxy: Denne sæson er ekstra fed

‘Kongerne’ er for tiden i fuld gang på kanal 5, og de store festlige personligheder har ikke skruet ned for charmen – tværtimod!

Af Maiken Støvring - 22. oktober 2013 kl. 11:43

I sommer var der for alvor fest i Svendborg da seks tidligere, og to nye konger, indtog den fynske by. Det var en vild omgang der endte i drama, fuldskab, bøder og kærlighed.
– Det der gør netop denne sæson fed er, at alle vi gamle konger kender hinanden rigtig godt nu, så man er mere sig selv. Der er mere humor og drama, fordi vi netop kender hinanden så godt, at det opstår ligesom med vennerne derhjemme, fortæller Foxy til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Dolken og Knaldperlen garanterer: Vildeste sæson nogensinde
At have kæreste ændrer intet
Dog bemærkede storsinglerne Dolken og Knaldperlen, at noget i år var anderledes. Flere af deltagere havde nemlig fået kærester, men det mener Foxy dog ikke ændrer noget.
– Det at have en kæreste derhjemme, havde været det samme, som hvis jeg var single. Jeg laver aldrig noget, som jeg ikke kan stå inde for, og jeg er ikke den type, der går i byen for at score eller glo på mænd. Når jeg er afsted. er det bare for at feste med dem, som jeg holder af, siger den frække pige.
LÆS OGSÅ: Knaldperlen: Vil lave TV med Tobias Dybvad
Skønne nye deltagere
I år er der kommet to nye konger til, nemlig Bubly og Zebra. Og deres tilstedeværelse fungerede suverænt i huset.
– Det var så skønt med et frisk pust i huset og det løsnede rigtig meget op i sammenholdet, at der kom nye personligheder. Både Glenn og Rosa er skønne skønne mennesker, så det var kun rart at have dem med under hele opholdet. Og sammenholdet var endnu bedre end det har været i de andre sæsoner, slutter den smukke pige af.
KNÆK CANCER sammen med realityportalen.dk. Se hvordan HER.
LÆS OGSÅ: Ronni Garner om sin berømmelse: Jeg har fået rigtig travlt 
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.