Fox bekræfter: 'Prison Break' får endnu en sæson - Her & Nu

Fox bekræfter: 'Prison Break' får endnu en sæson

Tv-stationen er i fuld gang med at udvikle en ny sæson af den populære serie.

Af Jonas Sand - 5. januar 2018 kl. 16:55

Det vakte glæde hos seriens fans, da successerien ‘Prison Break’ sidste år vendte tilbage med ni nye afsnit. Men nu kan kultseriens fans igen glæde sig, for det står klart, at det ikke er sidste gang, vi har set holdet bryde ud af et fængsel. Det bekræftede Michael Thorn, underholdningsdirektør hos tv-stationen Fox, for nylig ifølge flere medier – blandt andet Deadline og Variety.
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
– Vi er ved at udvikle en ny omgang af ‘Prison Break’. Vi glæder os rigtig meget. Vi vil med glæde dele mere med jer, når vi har mere at fortælle, men vi har helt sikkert en i udvikling. Det er stadig på et meget tidligt stadie, men vi glæder os rigtig meget til det, sagde han.
I den seneste sæson af serien medvirkede flere af de bærende roller fra de originale sæsoner, men det vides endnu ikke, hvem der vender tilbage til en ny omgang. Meget tyder dog på, at Dominic Purcell i hvert fald vender tilbage i rollen Lincoln Burrows, efter han allerede midt i december gav sine følgere på Instagram et ret kraftigt hint om, at sæson seks var blevet fastlagt.
LÆS OGSÅ: Medier: ‘The Office’ vender tilbage
Også Wentworth Miller bør have tid til at genoptage rollen som Michael Scofield, efter han for nylig offentliggjorde, at han har valgt at stoppe i CW-serierne ‘The Flash’ og ‘Legends of Tomorrow’. Og den helt store stjerne i de første fem sæsoner har da også allerede vist interesse for den kommende sæson.
Det fortalte han sidste år på Instagram, hvor han afslørede, at han har pitchet et forslag til handlingen i den kommende sæson, som enten er helt galt eller helt genialt. Hans idé går ud på, at Lincoln og Michael bliver fanget af en rigmand, der er stor fan af brødreparret, og han tvinger dem til at gennemgå alle de prøvelser og udbrud, de måtte gennemgå i de første fem sæsoner.
LÆS OGSÅ: Dansk realitystjerne taler ud: Jeg frygtede, at jeg skulle dø
– Mød Tag (23). Tag er en über-fan af Michael og Lincoln. Så han kidnapper dem. Hvorfor? Fordi Tag elsker at kigge på. Og Tag vil have dem til at bryde ud af Fox River. Og Sona. Og Ogygia. Tag vil se dem genleve hele ‘Prison Break’ sæson 1-5 fra start til slut. Kun for ham. Alle de saftige plottwist. Alle de store øjeblikke. Lige fra fangeoprøret til “Sarahs” hoved i kassen til Michaels knivkamp i en ørken i Yemen. Ja. Det vil Tag meget gerne se, står der blandt andet i det, som Wentworth Miller pitchede.
SE TRAILEREN: Kultserie får ny sæson på Netflix
Han skriver dog også, at hans forslag blev afvist, og derfor er det med stor sandsynlighed heller ikke det, der venter seerne, når ‘Prison Break’ tilbage. Men mon ikke der alligevel venter Michael, Lincoln, Sara og alle de andre endnu en hård opgave.
Det vides endnu ikke, hvornår den sjette sæson får premiere. De danske seerne kunne se den seneste sæson på TV3 og Viaplay dagen efter den amerikanske premiere, og det er ikke utænkeligt, at det samme bliver tilfældet med den kommende omgang af ‘Prison Break’. Indtil da kan du se de første fem sæsoner hos streamingtjenesten.
LÆS OGSÅ: Mystisk Netflix-serie fanger fra første øjeblik