Fortvivlet ung mor ringede til hospital og politi: Ekskæresten forsvandt

Ditlev forsvandt uden et ord til Nanna og datteren, og derfor måtte hun i kontakt med både hospitalet og politiet.

Af Jonas Sand - 27. april 2018 kl. 18:55

Det er en fortvivlet og urolig Nanna Eliasen, som ‘De unge mødre’-seerne på tirsdag kan møde. Ekskæresten Ditlev forsvandt nemlig uden et ord, mens hun var på posthuset, og derfor var hun nødt til at aflyse den fødselsdagsfejring, som hun og deres fælles datter, Malucca, havde planlagt for ham.
LÆS OGSÅ: Nanna og Ditlev afslører: Sådan er vores forhold i dag
LÆS OGSÅ: Bekymret ung mor: Min datter lider måske af alvorlig sygdom
– Jeg har ikke været i kontakt med Ditlev, siden han tog af sted herfra i går. Jeg nåede lige at sige til ham, at jeg lige skulle ned på posthuset og hente en pakke, og da jeg kom hjem, så var han her ikke, fortæller en fortvivlet Nanna i afsnittet.
Som Nanna for nylig fortalte i DPlay-programmet ‘Mødregruppen’, så lider Ditlev af småkarsygdommen CADASIL, der blandt andet giver forøget chance for blodpropper, kan give lammelse, taleproblemer og kognitive problemer og udvikle sig til demens. Derfor ved hun også godt, at han på grund af sygdommen nogle gange kan reagere anderledes en normalt, og derfor prøver hun at lade være med at blive irriteret.
LÆS OGSÅ: Princess Natascha raser mod Jim Lyngvild: Hold din kæft!
LÆS OGSÅ: Maria Sebens i sorg: Det var den sværeste beslutning længe
Da irritationen har lagt sig i afsnittet, er det i stedet uroligheden, der rammer Nanna, som derfor ringer rundt for at finde ekskæresten.
– Jeg har selvfølgelig også ringet til hospitalerne rundt omkring for at høre, om han har været indlagt der. Jeg har også haft ringet til politiet for at høre, om der har været sket noget. Men heldigvis ikke, siger Nanna, der dog kort efter heldigvis fandt ud af, at Ditlev var kommet hjem i sikkerhed.
LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er totalt til grin
LÆS OGSÅ: Dansk realitystjerne i sorg efter brud fra hemmelig kæreste
I klippet herunder kan du se hele situationen, og du kan se, hvordan Nanna fandt ud af, at Ditlev var okay. Hele afsnittet af ‘De unge mødre’ kan du se på tirsdag klokken 20:00 på Kanal 4 eller allerede nu på DPlay.

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
LÆS OGSÅ: Nanna Mia afslører: Derfor stoppede jeg i ‘De unge mødre’