Fortvivlet ‘Paradise’-babe fanget mellem to negle

Alvorlige og uforklarlige mavesmerter er blevet en del af realitybabens hverdag.

Af Redaktionen - 13. maj 2021 kl. 14:55

Tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager Sarah Tiedt er frustreret. Hun har nemlig i mere end et år lidt af så alvorlige mavesmerter, at hun intet kan foretage sig, når de dukker op, hvilket hænder med cirka to måneders mellemrum.

Sarah har allerede afkræftet, at der kunne være tale om graviditet, og nu sidder hun tilbage med en følelse af ikke at blive taget seriøst. Sådan skriver hun på Instagram, efter hun akut måtte en tur på Skejby Sygehus:

– Status er, at de igen igen sendte mig hjem og bad mig kontakte min egen læge, så jeg kan få en henvisning til yderligere undersøgelser.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Paradise’-babe testet positiv for coronavirus

Som en lus mellem to negle

Flere af Sarahs følgere har sendt den mørkhårede paradiso foreslag om, hvad hun måske kunne blive undersøgt for, men det er tilsyneladende ikke lykkedes Sarah at få en tid noget sted:

– Jeg er stadig ikke blevet undersøgt for noget, da jeg ikke er blevet taget seriøst i et år, fortsætter en fortvivlet Sarah, der dog har fået tjekket både blod og urin, der er, som det skal være.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe hæmmet af smerter: Jeg kan knapt nok gå

– Ingen har villet tjekke mig på noget tidspunkt, jeg har bare fået smertestillende. Min egen læge siger, jeg skal ringe til sygehuset akut, og sygehuset siger, jeg skal til egen læge.

Måtte skifte læge

For at få en henvisning til sygehuset, og de undersøgelser, Sarah har behov for, skal hun undersøges hos sin egen læge først, og det er åbenbart lettere sagt end gjort, forklarer Sarah:

– Jeg hylede og hylede i morges, fordi min egen læge ikke ville undersøge mig. De har givet mig en telefonsamtale, jeg skulle vente fire uger på, men da de aldrig ringede, fik jeg en ny fem uger senere.

Situationen er endt med, at Sarah har skiftet læge, men også her kunne hun først få en tid om ti dage.

LÆS OGSÅ: Amanda fik adgang til Nicklaes’ nøgler og hjem: Her er, hvad der skete

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Tina: Det er rigtig svært lige nu

Læs mere om